П
Паган-др
Гостин
Овие Табана клуб, Зз топ, Кукузел кај се наоѓаат во Охрид ако може да ми каже некој?
Оди накај Уранија,ако знаеш каде е...значи застануваш на плоштад и тргни десно од билбордот тој големиот што е со лед панел и звук(вака најсликовито да ти објаснам).И едно време ќе стигнеш од лева и од десна страна се двете музички продавници.Нема шанса да ги промашиш :smir:Овие Табана клуб, Зз топ, Кукузел кај се наоѓаат во Охрид ако може да ми каже некој?
Ок, нема везе. Утре ќе поминам во Југотон.Оди накај Уранија,ако знаеш каде е...значи застануваш на плоштад и тргни десно од билбордот тој големиот што е со лед панел и звук(вака најсликовито да ти објаснам).И едно време ќе стигнеш од лева и од десна страна се двете музички продавници.Нема шанса да ги промашиш :smir:
Еден збор...ЛУДНИЦА!!!Бреее јас си мислев само на Слаткар оделе фуфици со деклотиња и 12ска штикла.. нишо ич ми се руши филм
Инаку да,одлична журка..искрено очекував повеќе,но и вака не беше лошо.
Загревањето[по мое ова кажано]со Бабура беше супер, крена атмосфера, Боб излезе на сцената некаде кун 00,25 или така нешо беше и нормално започна со Rock this party каде шо сите буквално скокаја и играја...Претпоследна беше Love generation, а последната никако да ми текне на насловот не и не..
Само заради то шо играв,а не стоев ко статуа и мрдав напред-назад со главата слушнав коментари од типот: Види ја колку е надрогирана ..
o, да..ми ласкаја
Заврши некаде кун 20 за 3 и такоо..
битно се исплатија 900те денари..[кои пари, гратис имав ]
најверојатно... ама од ко влегов после ќе се каев и да не појдев макар и за 1000 денариЗначи некој ќарил гратис, ама не му се идело, па решил да го даде за симболична цена