BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе гнасниов ти е убав? :D Леле Петар влагам на форум за да ги исфрлам емоциите гледам си ме престигнал. Па добро бе, 5-1 водеше, еден ебан сервис ли да не може да земе? Језда против Мареј игра ама пак бе, како у ливче да ни гледаше да му се плукнам во тоа озрачениот од Чернобил, псхиопат ненормален.
Море рекет врака да не фати уште еднаш. На 30-30 на 5-3 дупла прави. Сега се молам да не влезат Шарапова и Ѓоковиќ минус прв сет оти стварно сум пред нервен слом.

Море рекет врака да не фати уште еднаш. На 30-30 на 5-3 дупла прави. Сега се молам да не влезат Шарапова и Ѓоковиќ минус прв сет оти стварно сум пред нервен слом.
Новак ќе влезе а Марија е 2-2, ама првите два сервис гема на Наваро се играа на разлика така да сега не и бега брејк, башка жени се и ништо чудно да заврши 6-2 или 6-3. Новак ќе влезе сигурен сум во тоа, има да го дупне Фоњини. Само од Мареј ми беше страв и он ме заеба. Ама не разбирам бе 5-1 беше башка Мареј катастрофа беше, кај најде дупла да направи на 30-30...
Ај да не одиме многу оф топик, да кажам дека Шарапова има најјаки нозе на светот. :love:
Едит: 3-2 за Марија со брејк, 6-2 ќе заврши гарант.

Maрето моментално е 4-5 :icon_mrgr: .. само што освои гем Наваро, љепотич :love:

Новак ќе влезе а Марија е 2-2, ама првите два сервис гема на Наваро се играа на разлика така да сега не и бега брејк, башка жени се и ништо чудно да заврши 6-2 или 6-3. Новак ќе влезе сигурен сум во тоа, има да го дупне Фоњини. Само од Мареј ми беше страв и он ме заеба. Ама не разбирам бе 5-1 беше башка Мареј катастрофа беше, кај најде дупла да направи на 30-30...
Ај да не одиме многу оф топик, да кажам дека Шарапова има најјаки нозе на светот. :love:
Едит: 3-2 за Марија со брејк, 6-2 ќе заврши гарант.
Не бе не сум јас пророк така се збори низ чаршија... А спомнам нешто одма обратно испаѓа.

Како ме насмеа реакцијава значи. Ама заслужено. :D

Иначе фотка за дамите кои гледаат тенис.

Донској одблиску. Бонбона.:love:

evgeny-donskoy.jpg

Сите тенисери ги шмекна. :D :P

Прв сет шамарање, за само 19 минути... 6-0:drk:
Се надевам и во вториот ќе нема апсолутно никакви проблеми.
Отидов на спиење сеа.:pipi:

haha 18 min prv set
--- надополнето: 11 март 2013 во 02:32 ---
haha se izraduva na gejm

wow сепак талианот се врати во игра од наизглед неизлезна ситуација, се распуца му се пушти раката изгледа тоа викањето му помогна а и Ноле почна да греши и да му дава поклони.. сепак мислам во трет нема да си игра играчки од овој ли да испадне што имаше еден винер цел прв сет

Па кога ќе ја видам Суарез Наваро на екранот ми се одмилуваат и Шарапова и Иванович. Застој има некако во убавината во женскиот тенис, нема некако некоја нова лепотица. :icon_lol:
Еј заборавив да спомнам за подлогата, бетер од Париз е, ужас невиден. Некој спомна успорена е х2, ма не, х5 е успорена, винер не може да се направи. :mad: Ако продолжат со вакво темпо на успорување на подлогите доста турнири ќе го изгубат својот шмек, не иде турнири ко Индијан Велс, Синсинати, УС Опен, Шангај и останатите турнири на брзи подлоги да се успоруваат бидејќи по тоа и се препознатливи. До душа Индијан Велс во последно време не спаѓаше то турнирите со супер брза подлога како Синсинати на пример али оваа година е премногу успорена подлогата, исто ко Париз да го гледам.
Денес Рафа втор на централниот терен, негде накај 21:00 часот треба да почне мечот, после Кербер е најверојатно. Федерер е од 03:00 мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom