Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај го напиша вака ме пресмеа, ко некој албанец да е.Не знам зошто сте се изненадиле од Јанко, па човекот е во мизерна форма, уште кога доби пласман на завршниот турнир во Лондон, се гледаше дека нешто не е во ред и дека формата му е во надолна линија, што не е случај со Гулбис, кој е во одлична форма.
Додиг ме изненади со победата над Бенето.
Надал газе.
Денеска Давиденко против Дел Потро ќе е добар меч, Ѓоковиќ не би требало да има некои поголеми проблеми против Фонињи.
Вториот сет играше одлично,првиот сет се мачеше многу лош тајминг фаќаше за ударите,со рамо од рекетот одигра многу удари али неговите препознатливи пасинг шотс на мрежа сите му проаѓаа,ретернираше супер на сервис на Харисон,али ко што си рече и самиот на пресот после,потребни му се уште мечеви.Кај го напиша вака ме пресмеа, ко некој албанец да е.Фоњини е иначе, знам дека е ненамерна грешка али смешно ми дојде.
И дај нека каже некој како играше Надал бидејќи не го гледав, ептен ми се спиеше. Сабајле го имаше реприза али со полуотворени очи го гледав и коментаторот рече демек Надал доста грешел али Харисон не знаел да го искористи тоа.
Ке те демантира Марди,Игорче...![]()