BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пиши пропало кај Вердаско.Кариерата само надоле може да му тера.
23 нефорсирани грешки во прв сет а го губи 1-6.Сега втор сет три дупли грешки по ред прави и му прави брејк Ниеминен.Само нешто лудо треба да се случи за да победи.

Се знај чие топче е највисоко, од најдобриот. :cool:

Ако е болен Ферер, нека оди нека се лечи. :) ;)

Ете сите мечеви кои сакав да ги гледам отидоа во вода, кога се имам кладено на еден тикет да победи Ферер, а на другиот по грешка ми ја пишат 9,5+ прв сет т.е. да има 10 или повеќе гемови во првиот сет на мечот Ферер - Андерсон.. и нормално, 6-3 завршува, а требаше Федерер - Истомин да ја играм. :)

Сега одам малку на спиење, во 1:30 ќе ги гледам Гулбис против Типса, а потоа Рафа и Херисон. :D

Oтиде Ферер јабана. Победа на Андерсон во три сета, 36/64/63 ..

Не се гледа незиното. Барем не првите 5 мин џарење во сликата. :D

Ај ај, сега вадење не бива. Ццц што ти прави субјективност.

charlotte-no-no-no-o.gif

Pustite si Janowicz-Nalbandian ili Isner-Hewitt,koj i da go gledate nema da zazalite :D

Pustite si Janowicz-Nalbandian ili Isner-Hewitt,koj i da go gledate nema da zazalite :D

И шо ке гледаме кај Иснер? Ако не му влезе прв сервис на братот после тоа неизнудена грешка не му бега. Убедливо најдосаден тенисер за гледање ми е :D

И шо ке гледаме кај Иснер? Ако не му влезе прв сервис на братот после тоа неизнудена грешка не му бега. Убедливо најдосаден тенисер за гледање ми е :D
Искрено да,ама Лејтон го уби со пасинг шотс,а па Јанович неможе да заврши никако со првиот сет:tapp:

Чудо како тоа Хјуит се држи сеуште против Иснер, и тоа лесно си ги добива поените/гемовите. Е сега прашање е колку ќе издржи и да го победи.

Ехе Хјуит старо дртало уште си ги плеска и на овие години. Не ми е меѓу омилените тенисери, ама не може човек да му ја негира борбеноста.

Planira Janko da tepa nekoj mec sezonava?
--- надополнето: 10 март 2013 во 05:14 ---
Боље мене да ме викнаа да играм место Јанко,бар ке се трудам кој аматер ебате,9 играч на светот на 4 турнири по ред испаѓа у 1 коло(добро овдека директно пројде во 2 коло),боље и што не игра за Србија у дејвис куп Пашански и Лајовиќ подобри се:pos:

Србиве ме изнасмеала со коментариве после поразот на Јанко. Еден пишал, требаше да ја предаде. :pos: Цар!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom