BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој вакви глупости брат ке прочитат некој шо не пратит тенис ке си помислит вистина е .. Новак е најдобар моментално и е најак ретурнер на АТП ама во сервис не е ниту во топ 10 на АТП нз дали си гледал доволно тенисери
brat , ako mislish na Raonic , Isner , Anderson i sl. koi shto mavat nad 200 km\h ne sme se razbrale ... tehnicki najdoteran servis e temata (kik ,slajs ,preciznost) ,na toa mislev...ne mislev na proektilite od gorespomnatite ...zboram na pamet ama siguren sum deka vo 2013 ima najmnogu asovi so brzina pod 150 km\h

Ова е вистинската игра на Дел Потро. После мечов можам слободно да кажам дека утре на Ноле нема да му биде ни малце лесно. Се на се интересни натпревари не очекуваат утре.

Во слаба форма, и проблеми со грбот, тоа го прави многу нервозен и whiny.

Искрено со толку искуство напукано низ годините, треба да сфати дека се брука кога прави вакви испади. Не знам што очекувал во конкретниов случај, дека ќе ја корегираат одлуката на главниот судија? Не можам да го разберам човеков.

На секој му се случува да биде надвор од себе понекогаш...дури и на Федерер, сите имаат лоши денови.

brat , ako mislish na Raonic , Isner , Anderson i sl. koi shto mavat nad 200 km\h ne sme se razbrale ... tehnicki najdoteran servis e temata (kik ,slajs ,preciznost) ,na toa mislev...ne mislev na proektilite od gorespomnatite ...zboram na pamet ama siguren sum deka vo 2013 ima najmnogu asovi so brzina pod 150 km\h
аа епа моја грешка се разбираме за ова во право си :)

За Надал-Бердих сопкаст канал можно е да се најде? Ај ако има некој нека пушти.

Првиов сет, после 4 одиграни гема... без брејк шанси, без опасности пред се, но се надевам дека ќе ја покачи формата Рафа бидејќи сега за сега не ме импресионира. :D

Ма супер. Ко што гледам засега не мора да покачува ниво, таман е.

Браво за Рафа, ме изненади со финалево. Ќе биде епик ако победи Ноле.

Рафа ис бек!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom