BMW K 1300 R

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.259
Поени од реакции
12.529
Моторов го објавија на почетокот од годината, 1300 кубни сантиметри, 250 килограми тежок, 173 коњски сили, вистински звер со агресивен
2009-BMW-K1300Ra.jpg

2009-BMW-K1300Rc.jpg

2009-BMW-K1300Rg.jpg

100708r_top.jpg

Се убаво.. само на изглед е многу грд

сеа у град видов еден мотор BMW исто 1150ка беше ос ОГРОМЕН МОТОР И РЕЗЕРВОАР... се исплашив кога го заглеав...

Грд?! :nesvest:

Убавината му е во тоа што воопшто не е нашминкан, нема непотребни пластики и украси како обичен стрит бајк, туку чист, агресивен, полн со мускули нејкед бајк.

Daleku e od grd ama daleku i od ubav, farot napred mu e katastrofa, plastikata na predniot amortizer aj sto ja utnale ama barem crna da ja isfarbale...

Od ovoj stil moj favorit e Yamaha MT 01:

Yamaha_mt01.jpg

Yamaha_MT-01_2005_10_1024x768.jpg

ili pa Suzuki B-King:

Suzuki_B-King_rear_3-4.jpg

Suzuki_B-King.jpg

Јас би играл на Kawasaki ER6-N :smir:

Сузукито е исто добро...ама мене барем бмв-то ми е ептен терминаторски настроено. :) Буквално кога го гледам, не наоѓам мана.

Koга АлекСК веќе почна да набројува, јас само ќе додадам - Јамаха V-Max... Тешко би се одлучил меѓу овој и БМВ-то :)

па моторот е супер само не ми се свигаат фарот ( тој ке е добар само светлата да се со иста големина ) и пластиката на предните амортизери ( многи поубаво ке е без неа )

pa toa e toa neodredeni i muskulesti formi i sekoj partikolaren detal razlicen od drugiot konkurent........... ne e japonec eden so drug "FOTOKPOIJA" da se ,ima razlika vo finalnata definiciata, a + kardanot e made in (evropa) Guzi,BMW,Tryumph ...............
100708r_top.jpg

мераци еј само тоа имам да кажам за овој звер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom