Блогот на Јани Макрадули

• Креатор на темата Креатор на темата Чичко
  • Време на започнување Време на започнување
Има тема за блогови, не си морал нова тема да отвараш за еден блог.

Убаво е политичарите да си отвараат блогови. Ми се допаѓа таа идеја и би требало да се омасови.
Јани имал блог...зошто да не и Груевски, Шеќеринска, Тачи, Ахмети, Шемата, Бонева, Столе...
Ќе има интеракција со народот, па ќе се види до каде им е навистина рејтингот...
Добро, не би било веродостојно, но сепак, би помогнало да слезат малку на земја, до обичните смртници, на кои не им е дојдено до плукање на едните, за бенефит на другите, ниту пак им е дојдено до величење на едната опција за сметка на другата, бидејќи токму граѓаните се вистинскиот барометар за реалната состојба на државата, надвор од партиските штабови и функционерски кабинети, каде освен розова слика, друго неможе да се види.
Блогот не го разгледав, не ме ни интересира, политика не следам, но сепак, убав обид за „слегување“ меѓу народот.

Hehehe otvoril blog da leci frustracii....nice try:uvo:

Јани Крадемарули , опасен тип , блазе си му на СДС со ваквите како него .

Krakaduli....grakaduli...alapachaduli

Може го отворил блогот за да лечи фрустрации, ама сепак го отворил и гледа што некој ќе му каже. Како што рече Струмикс нека отворат и другите политичари такви блогови. А не единствената врска со народот да им биде во наместени емисии, и во средби со граѓани од својата партија. Од другите политичари знам само Филип Петровски дека има блог. Според мене е за поздравување, без разлика што Јани не го ценам многу.

А ги имате прочитано писмата што ги праќал од име на премиерот? :) човекот има изгубен идентитет :);):vozbud:

Блог. Нешто на кое можеш да пишеш што сакаш кога сакаш и колку сакаш И КАКО КОЈ ЧОВЕК САКАШ:)....Добро може е на Макрадули, но може да е и на Петко Станко исто така блогот....Сплит Персоналити, нели ви беа доволни примерите на форумов со такви луѓе МАЖ СТАНА ПРОВОКАТИВНА ЛЕЗБЕЈКА последен пример со Вардарче/ЛаТитеа.....не сум по блоговите неако ми се шкатни ама ај, чим си го има нека му е со среќа:)

Да забележам само додека е во опозиција наслов на блог му е - наша шанса, а кога ќе биде во позиција насловот ќе му биде - немате шанса.

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom