Bleach

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Г

Господ

Гостин
Ајде по барање на членови отвараме тема за Bleach

Можеби едно од најдобрите аниме и манга излезени досега.
Топ 3 заедно со Naruto и One Piece во моментов.

Приказната е накратко вечната борба меѓу силите на доброто и злото.
Во овој случај Shinigami-те кои се одговорни за испраќање на душите на мртвите во Soul Society,некој вид на afterlife и суштествата hollow,кои се трансформирани души до кои shinigami-te не успеале да стигнат навреме.
Потоа приказната продолжува низ неколку саги,се на се добро аниме кое не смеете да го пропуштите или да го премотате:back:

Дискусии во врска со Анимето и мангата GO!
btw мангава ќе привршува наскоро а?

почнав да ги гледам пред 1 месец до 4 сезона сум,мангата не ми е почната уште па затоа ќе ве молам дискусијата во врска со мангата да биде во спојлери
kenpachi zaraki i hitsugaya toshiro :cuc::zver:

Што поточно гледаш сум заборавил на анимето не сум гледал одамна...
Иначе Кенпачи не да е закон!!!
Beast e типот!

Што поточно гледаш сум заборавил на анимето не сум гледал одамна...
Иначе Кенпачи не да е закон!!!
Beast e типот!
byakuga vs ichigo до овде сум стасан треба да ги земам од кај другар ми другите 2 сезони ,
интресен хумор има анимов али содржинава и скоро борбите досега ми се просечни,се надевам дека понатаму ќе биде поинтересно. ичиго многу power ups стекнува и тоа за мн. каратко време
иначе анимов многу филери има и дали се интересни?
за да знам дали да почнам со мангата

Еве ја и темата за Блич :salut:

@Tale_slash
Ах со срека нека ти е, до тука се одвива нормално, после овоа, се една сезона според мангата, една филер, и така се менуваат. И според мене Ичиго вс Бјакуја борбата е една од најјаките.

Интересна е со класичен шонен стил, како наруто и one piece. One piece уште не ја почнувам, додека не заврши. Немам намера да се навлечам на уште едно nevere-ending аниме.

ја последниве две епизоди ги неам глеано глуп филер... а може некој да ми каже на мангата кој чаптер е оваа борбата што почна пред филеров?

@Tale_slash
Ах со срека нека ти е, до тука се одвива нормално, после овоа, се една сезона според мангата, една филер, и така се менуваат. И според мене Ичиго вс Бјакуја борбата е една од најјаките.

Интересна е со класичен шонен стил, како наруто и one piece. One piece уште не ја почнувам, додека не заврши. Немам намера да се навлечам на уште едно nevere-ending аниме.
незнам сега праев муабет со другар ми и ми рече дека 2 сезони биле филер едно подруго
за кој сезони неразбрав,
за болдов,сега ме заинтересира:vozbud::vozbud:

Ичиго против Бујакуја кога Ичиго 3 дена ќе вежба за банкаи-то?
Тоа е многу јака борба...иначe за следачите на анимето
почна ли главната борба Ичиго со Улкиора?
Сакам да го гледам тоа!

Не се, па почнаа со нова филер сезона, нешто како продолжение на Zanpakutō Unknown Tales. Ептен ми идат на нерви, зато ги гледам сезона по сезона, секоја недела не ги следам.

Не се, па почнаа со нова филер сезона, нешто како продолжение на Zanpakutō Unknown Tales. Ептен ми идат на нерви, зато ги гледам сезона по сезона, секоја недела не ги следам.

епа ја ги следам секоја недела... баш глеав на википедија дека ќе завршуа Zanpakutō Unknown Tales и онака радосен дека ќе ја глеаме борбата ичиго vs (ако му го погодам името)Уликиора ама испадна тоа продолжението -.-

не ми се свиѓа што Ичиго многу брзо се појача за многу кратко време, и сега незнам искрено со што друго ќе го јачаат

оф топик: има тема за аниме општо, и за драгонбол?

Teшко...

Само нешо не ми е јасно у блич

Кога прв пат се појавија аранкари Тоширо викаше дека ако Аизен собере десет сигурно ја губат битката а сеа глеј капетаниве со леснотија ги здробија сите еспада.
Едно друго нешо,нели Ичиго го млатеше Кенпачи у Soul Socety...сеа коа отидоа у Хуеко Мундо Ичиго не можеше да го пипне Нноитора а Кенпачи и со превез му се држеше а коа го извади му еба матер...

Иначе мислам дека нема а и нема некоја поента пошо Драгонбол е одамна завршено и нема да се разврзе некоја дискусија...а овие ко Блич,Наруто и One Piece пошо уште траат даваат простор за дискусија.

епа ја ги следам секоја недела... баш глеав на википедија дека ќе завршуа Zanpakutō Unknown Tales и онака радосен дека ќе ја глеаме борбата ичиго vs (ако му го погодам името)Уликиора ама испадна тоа продолжението -.-

не ми се свиѓа што Ичиго многу брзо се појача за многу кратко време, и сега незнам искрено со што друго ќе го јачаат

оф топик: има тема за аниме општо, и за драгонбол?
за драгонбол има тема мислам т.е ако тоа ти беше прашањето:smir:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13390

:salut:

Ајде по барање на членови отвараме тема за Bleach

Можеби едно од најдобрите аниме и манга излезени досега.
Топ 3 заедно со Naruto и One Piece во моментов.

Приказната е накратко вечната борба меѓу силите на доброто и злото.
Во овој случај Shinigami-те кои се одговорни за испраќање на душите на мртвите во Soul Society,некој вид на afterlife и суштествата hollow,кои се трансформирани души до кои shinigami-te не успеале да стигнат навреме.
Потоа приказната продолжува низ неколку саги,се на се добро аниме кое не смеете да го пропуштите или да го премотате:back:

Дискусии во врска со Анимето и мангата GO!
btw мангава ќе привршува наскоро а?

Мала исправка општо освен one piece која е константо на второ илит рето емсто по гледаност како аниме во Јапонја ниту една од останатите не се наоѓа во топ 3-те освен ако не се работи за твој личен избор. За мангите е премногу комплицирано да се дискутира.

што се однесува до блич е закон серија. Ме потсеќа по малку на ју ју хакушо, ама доста е оригинална и доста се разликува и за разлика од голем дел од популарните анимеа денес не е копија од некое претходно издание.

Мала исправка општо освен one piece која е константо на второ илит рето емсто по гледаност како аниме во Јапонја ниту една од останатите не се наоѓа во топ 3-те освен ако не се работи за твој личен избор. За мангите е премногу комплицирано да се дискутира.

Мислев топ 3 гледани на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom