Bleach

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Батали бе анимето ја не глеам више Блич уште од кога почнаа филерине мислам дека негде накај двестота епизода прекинав да глеам ми се присра од оној филерот од една епизода фудбал коа играа со Љуричио-чан :tapp:(или така нешo)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ко ќе почне борбата Ичиго vs Уликиора ќе биде јако.... а иначе и ја престанав од ко почнаа со вториот глуп филер навака неам глеано

Батали бе анимето ја не глеам више Блич уште од кога почнаа филерине мислам дека негде накај двестота епизода прекинав да глеам ми се присра од оној филерот од една епизода фудбал коа играа со Љуричио-чан :tapp:(или така нешo)

Мислам дека беше после 200-та,најбољи тепачка.....кенпачи со ноитора...кинење

Мислам дека беше после 200-та,најбољи тепачка.....кенпачи со ноитора...кинење
ај ако можи некој да ми кажи од која епизод почнуваат филерите и колку филери до сега има излезено
:salut:

Nema bas epizoda po epizoda filer, po celi sezoni se tuka, sekoja so posebna prikazna koja ne e od mangata.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bleach_episodes

Season 4: The Bount (2006)
Season 5: The Assault (2006–2007)
Season 9: The New Captain Shusuke Amagai (2008)
Season 13: Zanpakutō Unknown Tales (2009–2010)
Season 14 (2010)

Па имаше коа се тепаат кенпачи и ноитора такви сјебани епизоди со шинигами фудбалерите кои го бркаа деноноќно проклетото топче...и сеа со занпактоу се филери...иначе и тие 50 епизоди со вампиришчана беа филери мислам....

Глупичок чаптер...
Аизен:Ичиго,ја забораив да ти кажам али џабе потроши 395 чаптери све намештаљка беше тоа :pos2:

Тоа е од филерот со занпакуата?
Ако е кажувајте кога ќе заврши може ќе продолжам да го глеам анимево :)

Па имаше коа се тепаат кенпачи и ноитора такви сјебани епизоди со шинигами фудбалерите кои го бркаа деноноќно проклетото топче...и сеа со занпактоу се филери...иначе и тие 50 епизоди со вампиришчана беа филери мислам....
да да филери се, стерилен останав дур ги догледав:salut:

Филери ќе има до лето негде.Премногу блиску стигнаа до мангата, ќе измислат уше 100 епизоди со филери ако се преблизу.Ми здосадија филериве, веќе 5-6 епизоди неам изглеано а и не планирам да ги изглеам.

Глупичок чаптер...
Аизен:Ичиго,ја забораив да ти кажам али џабе потроши 395 чаптери све намештаљка беше тоа :pos2:

хахахахахахха ме изнасмеа со постов брат....иначе,може да се рече дека беше глупичок....

А стварно беа досадни тие со вампирите....по епизоди скокав од шо чекав тепачката на кенпачи со не ми текиње кој...и вредеше чекањето....

Авторов изглеа се пронаоѓа у улогата на Аизен и затоа така рече Аизен:pos:

Муфаса се појави на сцената:tapp:
Аизен ќе излезе дека е од на баба му тетка ти,внук од второ колено на сестра ми од немачка:tapp:

Од на дедо ми мој сестра ти, шо имаше нива .... па немаше :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom