Bleach

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување
Па да.
Иначе последниов chapter...OMFG Yama-jiii!!!!!!11:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Teшко...

Само нешо не ми е јасно у блич

Кога прв пат се појавија аранкари Тоширо викаше дека ако Аизен собере десет сигурно ја губат битката а сеа глеј капетаниве со леснотија ги здробија сите еспада.
Едно друго нешо,нели Ичиго го млатеше Кенпачи у Soul Socety...сеа коа отидоа у Хуеко Мундо Ичиго не можеше да го пипне Нноитора а Кенпачи и со превез му се држеше а коа го извади му еба матер...

Ама шо му се деси на Улкиора.

Тешко особено за blich и one piece. За наруто можеби исто и за Death Note или за Full Metal.
еве едно прашање до тебе,ме интересира дали имаш видено некоја анкета за најпопуларна и сеуште незавршена шонен манга
дека јас видов една анкета дека one piece e најпродавана манга во јапонија и пошироко,
2.наруто
3.фул метал алхемист
4блич
ме интересира твое мислење:smir:
извинете за оф топикот:salut:

еве едно прашање до тебе,ме интересира дали имаш видено некоја анкета за најпопуларна и сеуште незавршена шонен манга
дека јас видов една анкета дека one piece e најпродавана манга во јапонија и пошироко,
2.наруто
3.фул метал алхемист
4блич
ме интересира твое мислење:smir:
извинете за оф топикот:salut:

Месечна анкета по volume или слично немам успеано да најдам за продажба на манга. Имаш продажба на волумени но таму секој волумен ти се брои посебно, така да ако некоја манга има повеќе волумени изгледа како да има поголема продажба од другите. Ако сакаш популарност подели ја анкетава по серија
http://www.aboxcafe.com/forums/showthread.php?t=14003
по волумен и ќе видиш која серија има почитана манга. За аниме гледаност е сосема друга приказна таму бројките се јасни, а моментално најгледани аниме кои се продрени и кај нас се one piece, pokemon, detective conan, dragon ball kai.

Ама шо му се деси на Улкиора.

Извади втора ressurection форма и одеднаш како и увек Ичиго доби некои нови неоткриени моќи и се претвори во некоја нова форма на фул холоу и Улкиора немаше шанса.

Извади втора ressurection форма и одеднаш како и увек Ичиго доби некои нови неоткриени моќи и се претвори во некоја нова форма на фул холоу и Улкиора немаше шанса.

Да де :)

Мислам дека крајот не е блиску...оти треба уше многу ствари да се разрешат,ичиго да се ојача и остало срање...иначе да,кенпачи е најѕвер!

ИЧИГООООООООООООООООООООООО!!!!!!1111
Конечно влезе у борбата:vozbud::vozbud::vozbud:
Очекувам чаптер,два муабет и десетина дваесе мадафака тепање.

Абе уствари шо се деси со огнот на Јамамото од кај се појави?

Мислам дека беше запечатен во детето и нели јамамото го уби,па аутоматски нешо се ослободило...иначе не веруем дека ичиго ќе го убие аизен...сигурно некој ќе се вмеша

Иначе се извинуем за оф топик,али нема тема за ова....за сите скренати по death note,има еден чаптер плус,после смртта на лајт,али има и продужение со лајт у светов на шинигамиве....за првото го имате на аниме фрик,а второво на нет тешко да го има,треба да ми го даат па ќе го стаам тука...и пак се извинуем за оф топик

Иначе се извинуем за оф топик,али нема тема за ова....за сите скренати по death note,има еден чаптер плус,после смртта на лајт,али има и продужение со лајт у светов на шинигамиве....за првото го имате на аниме фрик,а второво на нет тешко да го има,треба да ми го даат па ќе го стаам тука...и пак се извинуем за оф топик

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кога ќе ти го дадат одма ставај:vozbud::vozbud:
Jizzам на death note:vozbud:

леле заглавив на ова филериве неможам да да гледам повеќе:lut::pred:

Батали бе анимето ја не глеам више Блич уште од кога почнаа филерине мислам дека негде накај двестота епизода прекинав да глеам ми се присра од оној филерот од една епизода фудбал коа играа со Љуричио-чан :tapp:(или така нешo)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom