igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
Мислев топ 3 гледани на форумов.
Тешко особено за blich и one piece. За наруто можеби исто и за Death Note или за Full Metal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев топ 3 гледани на форумов.
Teшко...
Само нешо не ми е јасно у блич
Кога прв пат се појавија аранкари Тоширо викаше дека ако Аизен собере десет сигурно ја губат битката а сеа глеј капетаниве со леснотија ги здробија сите еспада.
Едно друго нешо,нели Ичиго го млатеше Кенпачи у Soul Socety...сеа коа отидоа у Хуеко Мундо Ичиго не можеше да го пипне Нноитора а Кенпачи и со превез му се држеше а коа го извади му еба матер...
еве едно прашање до тебе,ме интересира дали имаш видено некоја анкета за најпопуларна и сеуште незавршена шонен мангаТешко особено за blich и one piece. За наруто можеби исто и за Death Note или за Full Metal.
еве едно прашање до тебе,ме интересира дали имаш видено некоја анкета за најпопуларна и сеуште незавршена шонен манга
дека јас видов една анкета дека one piece e најпродавана манга во јапонија и пошироко,
2.наруто
3.фул метал алхемист
4блич
ме интересира твое мислење:smir:
извинете за оф топикот:salut:
Ама шо му се деси на Улкиора.
Извади втора ressurection форма и одеднаш како и увек Ичиго доби некои нови неоткриени моќи и се претвори во некоја нова форма на фул холоу и Улкиора немаше шанса.
Да де![]()
Иначе се извинуем за оф топик,али нема тема за ова....за сите скренати по death note,има еден чаптер плус,после смртта на лајт,али има и продужение со лајт у светов на шинигамиве....за првото го имате на аниме фрик,а второво на нет тешко да го има,треба да ми го даат па ќе го стаам тука...и пак се извинуем за оф топик