Блам држава

Конечно после 10тина обиди успеав да го изгледам видеото. Ме маваше јак кринџ ама сепак издржав. Би сакал да прашам по кој повод некоја си женска секција на LSDM Прилеп иде во болница, каде што персоналот им апладуира и после тоа им се приклучуваат во нивниот секташки танц? Во ек на пандемија, замараат вработени, (сигурен сум дека ова им е наредба од директорот на болницата) се мешаат со нив, а од друга страна Спасовски ми вади бесплатен телефонски број за комшиите да се тастаат меѓусебе за нова година ако имало собиранки.

Иначе вицотеката од Лозово уште не сум ја догледал, уште ги немам слушнато сите вицови...тоа е премногу за мене.

Јас сум од тој крај блиску до Лозово, плус имам работено неколку проекти таму, страв и срам ме јаде да го пуштам и да го изгледам видеото.
Е до кај догура светот, едно време со неврзани опинци или кондури ако одиш во село резил те правеа. Сега ментална проституција на нивоу, па уште и за доблест го сметаат тоа. Срамови...
Ако споредиме што си правиме ние, малку ни е тоа што ни прават Грција и Бугарија :sramezliv:

Јас сум од тој крај блиску до Лозово, плус имам работено неколку проекти таму, страв и срам ме јаде да го пуштам и да го изгледам видеото.
Е до кај догура светот, едно време со неврзани опинци или кондури ако одиш во село резил те правеа. Сега ментална проституција на нивоу, па уште и за доблест го сметаат тоа. Срамови...
Ако споредиме што си правиме ние, малку ни е тоа што ни прават Грција и Бугарија :sramezliv:
Земјак, знаев дека џандаров шо е градоначалник е похлепен, лижач, кодош ама дека сакал да глуми хуманист тоа не го знаев.

Никој не ја објавил мојата омилена група...

Ова е материјал за на Дискавери. Овде може да забележиме еден уникатен природен феномен на една група луѓе во која машките личат на женски, а женските на машки, при што со своите физиономски карактеристики и коктел на измешани хормони толку конвергирале, што дури може да се каже дека е креиран некој нов, неоткриен меѓу-пол.
Сер Дејвид Атенборо треба да го сними ова како свој проштален документарец.

Иначе, цел ден во loop го гледам настапот на прилепските комуњарки. Простодушно и симпатично, браво за вложениот труд. Среќни празници до нив.

Од партиски ботови не ни очекувам нешто друго освен ваков блам ко видеово. Секако ваквите се најголемото дно во државава. Тажното во ова видео е што доктори, сестри, образовани луѓе се дел од овој блам.

Погодете од која племенска заедница се играорциве.

Битно вечер не заборавајте да си ги тастате комшиите, слушнав Оливер лично ќе идел од врата на врата кај кодошите да им се заблагодари.

Ке ги расчистат сите што им сметаат, а Вело пак и контра им идеше, ќе види он!

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Во Лозово нема преваре нема лагање, 100 кила свиња 200 кила маст

:facepalm::facepalm:
Не можам човек, 4 дена со ред го почнувам видеово и не можам да го догледам, најдалеку што сум стигнала е до 32 секунда, мигрена ми се јавува. Страв ми е и да не има некој виц што ми е смешен па да ми го расипат.

Во Лозово нема преваре нема лагање, 100 кила свиња 200 кила маст

:facepalm::facepalm:

Оф мори муко... :facepalm: Ова да те изеде туѓ срам. Оваа во средина барем се трудеше малце да се преправа дека и е смешно. Другите две апла се гледа дека тонат во земја. :sramezliv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom