Блам држава

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
39.711
Конечно после 10тина обиди успеав да го изгледам видеото. Ме маваше јак кринџ ама сепак издржав. Би сакал да прашам по кој повод некоја си женска секција на LSDM Прилеп иде во болница, каде што персоналот им апладуира и после тоа им се приклучуваат во нивниот секташки танц? Во ек на пандемија, замараат вработени, (сигурен сум дека ова им е наредба од директорот на болницата) се мешаат со нив, а од друга страна Спасовски ми вади бесплатен телефонски број за комшиите да се тастаат меѓусебе за нова година ако имало собиранки.

Иначе вицотеката од Лозово уште не сум ја догледал, уште ги немам слушнато сите вицови...тоа е премногу за мене.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Јас сум од тој крај блиску до Лозово, плус имам работено неколку проекти таму, страв и срам ме јаде да го пуштам и да го изгледам видеото.
Е до кај догура светот, едно време со неврзани опинци или кондури ако одиш во село резил те правеа. Сега ментална проституција на нивоу, па уште и за доблест го сметаат тоа. Срамови...
Ако споредиме што си правиме ние, малку ни е тоа што ни прават Грција и Бугарија :sramezliv:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Јас сум од тој крај блиску до Лозово, плус имам работено неколку проекти таму, страв и срам ме јаде да го пуштам и да го изгледам видеото.
Е до кај догура светот, едно време со неврзани опинци или кондури ако одиш во село резил те правеа. Сега ментална проституција на нивоу, па уште и за доблест го сметаат тоа. Срамови...
Ако споредиме што си правиме ние, малку ни е тоа што ни прават Грција и Бугарија :sramezliv:
Земјак, знаев дека џандаров шо е градоначалник е похлепен, лижач, кодош ама дека сакал да глуми хуманист тоа не го знаев.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.713
Поени од реакции
49.073
Никој не ја објавил мојата омилена група...

Ова е материјал за на Дискавери. Овде може да забележиме еден уникатен природен феномен на една група луѓе во која машките личат на женски, а женските на машки, при што со своите физиономски карактеристики и коктел на измешани хормони толку конвергирале, што дури може да се каже дека е креиран некој нов, неоткриен меѓу-пол.
Сер Дејвид Атенборо треба да го сними ова како свој проштален документарец.

Иначе, цел ден во loop го гледам настапот на прилепските комуњарки. Простодушно и симпатично, браво за вложениот труд. Среќни празници до нив.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.382
Поени од реакции
7.006
Од партиски ботови не ни очекувам нешто друго освен ваков блам ко видеово. Секако ваквите се најголемото дно во државава. Тажното во ова видео е што доктори, сестри, образовани луѓе се дел од овој блам.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.441
Поени од реакции
18.426

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
39.711

Погодете од која племенска заедница се играорциве.

Битно вечер не заборавајте да си ги тастате комшиите, слушнав Оливер лично ќе идел од врата на врата кај кодошите да им се заблагодари.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Ке ги расчистат сите што им сметаат, а Вело пак и контра им идеше, ќе види он!

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во Лозово нема преваре нема лагање, 100 кила свиња 200 кила маст

:facepalm::facepalm:
Не можам човек, 4 дена со ред го почнувам видеово и не можам да го догледам, најдалеку што сум стигнала е до 32 секунда, мигрена ми се јавува. Страв ми е и да не има некој виц што ми е смешен па да ми го расипат.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
9.738
vo vremeto na Gruevski, se znaese koj e firer, koi se reketari a koi cirkuzanti ...
tolku od mene na temava :cool:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Во Лозово нема преваре нема лагање, 100 кила свиња 200 кила маст

:facepalm::facepalm:
Оф мори муко... :facepalm: Ова да те изеде туѓ срам. Оваа во средина барем се трудеше малце да се преправа дека и е смешно. Другите две апла се гледа дека тонат во земја. :sramezliv:

Kajgana Shop

На врв Bottom