Блам држава

Нели се штедните влогови до 30 000 евра се загарантирани од народна банка доколку македонска банка банкротира или се лажам?
Да, мене ми е друга поента а, се научиле ако некој е во Стечај да не му се враќаат долгови....Наша криминална работа, затоа и се праат огромен број стечаи, основачот мати...

Да, мене ми е друга поента а, се научиле ако некој е во Стечај да не му се враќаат долгови....Наша криминална работа, затоа и се праат огромен број стечаи, основачот мати...
Тоа не ми беше прашањето и таа шема на "топла вода" не ја измислија или открија северџанските "бизнисмени".

Прашањето ми беше дали се обештетени штедачите? Има ли некој искуство?

И после оп нова фирма со друго име.

Тоа не ми беше прашањето и таа шема на "топла вода" не ја измислија или открија северџанските "бизнисмени".

Прашањето ми беше дали се обештетени штедачите? Има ли некој искуство?

Немам искуство ама чим нема протести сигурно се. Тој фонд се собира солидарно од сите банки.

, анавргуми истер задубара од 700И после оп нова фирма со друго име.
И порано имаше овакви зделки, ЉуБчо војводата и Циле измислија признавање на Тајван и Тајвански кредити и банка за обнова и развој мислам се викаше, бргу ја пропаднаа и кредитите не ги враќа новопечените газди. Колку се сеќавам имаше и за Циле процесуирање ама се заташка. Интересно е сега околу крадењето, МНЕ које треба да праи филмче за поминување поглавје за кривосудство, најави закон за потекло на имовина со РЧКАЊЕ на многу народ, а се со ЦЕЛ да се крене МАГЛА и сокријат вистинските капиални КРАДЕЊАѓ, купување фирми за 1 дојч марка и дузина други работи...слично како што во Сауди А пред20 години на ситен лопов што украл леб му ја исекоа раката а набргу пак министер напраи Дубара од 700 милки $ и никому ништо...

И порано имаше овакви зделки, ЉуБчо војводата и Циле измислија признавање на Тајван и Тајвански кредити и банка за обнова и развој мислам се викаше, бргу ја пропаднаа и кредитите не ги враќа новопечените газди. Колку се сеќавам имаше и за Циле процесуирање ама се заташка. Интересно е сега околу крадењето, МНЕ које треба да праи филмче за поминување поглавје за кривосудство, најави закон за потекло на имовина со РЧКАЊЕ на многу народ, а се со ЦЕЛ да се крене МАГЛА и сокријат вистинските капиални КРАДЕЊАѓ, купување фирми за 1 дојч марка и дузина други работи...слично како што во Сауди А пред20 години на ситен лопов што украл леб му ја исекоа раката а набргу пак министер напраи Дубара од 700 милки $ и никому ништо...
Ја мислам дека тогаш Топурко ја направи првата превара после осамостојување. Галички компјутери имаше заебанција к15

не, ние му изгледаме ко идиоти. Миљоните се пари од народот. Поддржувам весеље на народ ама мора да се има и ваков податок. Можда требаше да го праша трета бригада кај ќе се постави, што оружје ќе носат.
Зошто Стечајниот управник на Банката не ги притегне Правните Субјекти кој Земале кредити а НЕ ВРАЌАА ???
ПРОБЛЕМОТ е во КРИМИ законите кој овозможуваат да основаш Фирма со СМЕШЕН ОСНОВАЧКИ КАПИТАЛ, а фирмата да напраи 10кратно и поеќе ДОЛГ, а основачот мува да не го лазе
Знаеш со колку пари се регистрира фирма ДООЕЛ што ги градат зградиве со миљонски суми евра? Со 5000 евра. Затоа многу згради немаат технички, немаат документација, изведбите им се тралалајка према проектите за градба.
Башка со стечајни да си немаш работа.
Автоматски споено мислење:

Нели се штедните влогови до 30 000 евра се загарантирани од народна банка доколку македонска банка банкротира или се лажам?
Се извинувам, до 30000 евра главница со камата. Меѓувреме смениле висина на обештетување.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom