Блам држава

Ке видиме сеа што ке направат за контрол демиџ зашто не ми се верува да излезе и само да се извини иако ептен е фатен у тесно братот е премногу самобендисан

Ова со водата не е смешно..
масовно труење на народ е. Да не зборам шо е 40 степена, треба да се води хигиена..
Абе битно албанското знаме им се вее пред општина и информативните табли се двојазични.

Последно уредено:
Ке видиме сеа што ке направат за контрол демиџ зашто не ми се верува да излезе и само да се извини иако ептен е фатен у тесно братот е премногу самобендисан

Ќе ти тераат партиските рончиња да тераат пропаганда од типот, ајде барем сега нешто се прави има развижување. Не знам ама ич не ме изненадува бламов што го направија, кога се вработуваат партиски неписмени војничиња секој ден има некоја ваква дешавка

Последно уредено:
А дали некој примети и дека Ацика на глава има шлем од втора светска војна наместо тоа бушавото косиче ?
Добро е добро е,можеше и Џингис Кан да биде кај што ја јава пајажината на Клементина,пристојно испадна на крај.

А дали некој примети и дека Ацика на глава има шлем од втора светска војна наместо тоа бушавото косиче ?
барем Искендер да беше требаше КЕЧЕ

Back
На врв Bottom