Black Sails

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Нема десетта епизода, девет се досега :icon_lol:.

Ја го ја Чарлс Вејн:

А бе оти не ја гледате луѓе серијава? Баш е пресликана со реалноста шо се случува моментално во Македонија само друг временски период :icon_lol:.

Две епизоди до сега. Утре ќе се гледаат:-) Солидна пиратска.

Републикански политички систем или република. На училиште не лажеа дека прва република била Франција после револуцијата. Не првата република е Пиратската република во Насау, остров во карибите. И таму имало демократија републичка, ќе се собереле капетаните на пиратските бродови и делеле плен во нивниот парламент. Знаеле да се потепаат, сопки, интриги, да лажат, мамат итн. Од таму и Македонија е република :icon_lol:.

Ама зошто мораше овој да биде педерчина ц ц ц. Значи мора секоја серија со лезбејки и педери да биде.

Добра серија, еден од најинтересните периоди од историјата. Сега почнувам со трета сезона, ама според крајот на втората, мислам дека ќе биде крвава до максимум.

Почна 3тата сезона, ја прати некој? Ептен ме бендисва, ќе биди јака сезона.

Почна 3тата сезона, ја прати некој? Ептен ме бендисва, ќе биди јака сезона.

Изгледа гледаме јас Брутус и никој друг :icon_lol:. Инаку добра е сезоната досега повеќе насилство отколку секс има, ама ќе надокнадат.

Изгледа гледаме јас Брутус и никој друг :icon_lol:. Инаку добра е сезоната досега повеќе насилство отколку секс има, ама ќе надокнадат.
За жал третата сезона уште не ми е дојдена на ред. Нема време многу серии има:-) Ги пратам Vikings, The 100, Shameless и тн. И што викаш многу секс паѓа? Претпоставувам тројки пак со bi-пиратката и пиратот и итрата ороспија:-)

Страшен крај на 3-та сезона .Не ни очекував ова да се случи .Особено ми се допадна глумата на црвенокосава кога го заземаа бродот на англичаниве.

Хаос епизодата стварно , многу јако !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom