Black Mirror

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Не лажел ич.

Јака епизодата. Ја смирија топката претходните епизоди, за сега да се испукаат.

Уште наредниот понеделник, па после ќе треба да чекам цела година за три епизоди. И убаво си беше втората саат време, не знам зошто вака им варира минутажата.

Воопшто не ми се допадна првата, без некоја поента онака.. втората ми беше интересна и ми даде поголема слика за серијата воопшто. Другите тек следат за гледање.

абе у оваа серија ако нема поенти не знам у која :D

Toa да, само пристапот, екранизацијата не ми беше по вкус и како изгубени да беа.
Тоа ми е единствена замерка.

Другиве апсолутно ги обожавав. Втората визуелно башка беше секс. А го извади од човек најбитното.
Третата ептен се поврзав пошо минам низ фаза докажување кој што напраил бла бла бла.
Четвртата имаше ептен тежок психолошки момент, впрочем и сите, ама оваа поизразено. Moжеби блед финиш според тоа како почна али хеј.. а последнава како што кажа, од све по нешто, каде преовладува една surreal атмосфера. Кaко што кажа Срцее, серииште. Штета што вадат по малце епизоди.

А бегав од спојлери за да го тагнам Io Sono Interista
Io Sono Interista

На имдб пишува и третата епизода од втора сезона излага на 18ти февруари, ама не ја гледам на торенти. Што е работава?

Википедија вели 25ти февруари. Утнале имдб :S

дада
ме потсети episode calendar
мада ко да иам прочитано дека следнава ќе биде light сатира

ne mi se dopadna posle prvata epizoda ne produziv da gleam...me napna..

Од првата во никој случај не е полоша. Не знам, мене ми беше добра, подобра од третата и четвртата, ми го задржа вниманието до крај и не ја ни осетив. Само крајот за никаде, без цел, како изненадно да снемале време.

Сега останува да се чека.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom