Бјело Дугме

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе не се викаат Бјело Дугме туку БИЈело Дугме. Гледам дека голем дел од вас не го пишите правилно

Прљаво Казалиште и Бело Дугме
Двете најдобри Ју групи според мене. Секоја чест

Инаку и јас се сложвам дека Тифа е најлошиот пејач на дугме. Тежок фалшер. Бебек е ненадминлив. колку и да е добар алан жељко е цар

колку се квалитетни не можам да проценам,едино што знам е дека правеле хитови кои траат и до ден-денес..
е сега што ги слушаме премногу често и ни здосадуваат,не значи дека песните станале глупи и одеднаш Дугме не чинат и не вреди да се мерат на ист кантар со Екв или било кој друг бенд..

Закон група за закон луге

Tifa bese zakon koa bese mlad imase glas ne glejte sea propadnat e covekot aj nema veze Tifa rules

Tifa bese zakon koa bese mlad imase glas ne glejte sea propadnat e covekot aj nema veze Tifa rules

Не е баш како шо мислиш. До онолку фалширање, добар пејач не мојт да фалшират. Бебек на концертот имаше точно 60 години, па не се слушна ни еден исфалширан глас да испејт.

Zakon!!!! samo toa mozam da kazam .. obozavam gi .... imam se od nih .. omileni se mi .. samo tezko so testovite po nekogash :pipi:

Па лесни се текстовите. Со текот на времето шо ќе ги слушаш и одма ќе ги научиш. Ако сакаш оди на некој сајт од Бијело Дугме и таму можиш да најдиш текстови од сите песни.
А иначе шо имаш од нив?

Па лесни се текстовите. Со текот на времето шо ќе ги слушаш и одма ќе ги научиш. Ако сакаш оди на некој сајт од Бијело Дугме и таму можиш да најдиш текстови од сите песни.
А иначе шо имаш од нив?
Лесни се за вас...да
blush.gif
..ja не можам се да разберам, имам и саjт со нивни текстове....
smile.gif

немам само два или три албума после 80 год.

Закон се само штета што се растурија. Мислам дека Бебек им беше најгобар пејач. Да не беше он Ален и Тифа немаше ништо да направат.
Многу јаки текстови имаат како и сите ју рок групи

Nema podobri od niv toa e fakt.Slusaj ja nakon svih ovih godina,najomilena mi e!!!ima i mnogu drugi prekrasni pesni.legendi se!!!

Nema podobri od niv toa e fakt.Slusaj ja nakon svih ovih godina,najomilena mi e!!!ima i mnogu drugi prekrasni pesni.legendi se!!!
Првпат гледам дека имало уште еден Тоше на форумов... Башка мене ми беше никот Toshe пред да побарам да ми го сменат на кирилица... Сеедно, немаме исти музички вкус изгледа :D

Dobra grupa definitivno. Nivnata muzika e prava umetnost. Iako ne gi slusam imam premnogu pocit sprema niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom