petar_joker
OLD ROCKER
- Член од
- 5 септември 2007
- Мислења
- 1.249
- Поени од реакции
- 57
Иначе не се викаат Бјело Дугме туку БИЈело Дугме. Гледам дека голем дел од вас не го пишите правилно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tifa bese zakon koa bese mlad imase glas ne glejte sea propadnat e covekot aj nema veze Tifa rules
Belo dugme se legendi na Yu muzikata.Koj saka neka zbori ama site lugje od ovie proostori znaat pesni od niv.Edinstvena greska sto ja napravija im bese Tifa!!!!!!!Ајде кажете ми што мислите има многу убави песни!
Zakon!!!! samo toa mozam da kazam .. obozavam gi .... imam se od nih .. omileni se mi .. samo tezko so testovite po nekogashАјде кажете ми што мислите има многу убави песни!
Zakon!!!! samo toa mozam da kazam .. obozavam gi .... imam se od nih .. omileni se mi .. samo tezko so testovite po nekogash![]()
Лесни се за вас...даПа лесни се текстовите. Со текот на времето шо ќе ги слушаш и одма ќе ги научиш. Ако сакаш оди на некој сајт од Бијело Дугме и таму можиш да најдиш текстови од сите песни.
А иначе шо имаш од нив?
Првпат гледам дека имало уште еден Тоше на форумов... Башка мене ми беше никот Toshe пред да побарам да ми го сменат на кирилица... Сеедно, немаме исти музички вкус изгледаNema podobri od niv toa e fakt.Slusaj ja nakon svih ovih godina,najomilena mi e!!!ima i mnogu drugi prekrasni pesni.legendi se!!!