Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
God bless Internet.
Кога некој пушти дезинформација дека во Охрид ќе доаѓаат The Prodigy, веднаш се фрлиф на сурфање и видов дека почетокот на август се во Јапонија а потоа во Англија.

Кога некој ќе пушти дезинформација дека доаѓаат копчиња... немаш кај да провериш дал е вистина или не е :baeh:

п.с. И Здравко Чолиќ пак ќе свири на плоштад, наскоро ќе биде :tapp:

God bless Internet.
Кога некој пушти дезинформација дека во Охрид ќе доаѓаат The Prodigy, веднаш се фрлиф на сурфање и видов дека почетокот на август се во Јапонија а потоа во Англија.

Кога некој ќе пушти дезинформација дека доаѓаат копчиња... немаш кај да провериш дал е вистина или не е :baeh:

п.с. И Здравко Чолиќ пак ќе свири на плоштад, наскоро ќе биде :tapp:

Dobro be coek, te sfativme, ne sakas da gi slusas,gledas,sto i da e ... Dobro sea, sekoj so svoeto, ama ne mora zatoa tuka da zamaras , jasen e tvojot stav....Iskusen si na forumot, do moderator si dogural ama daj sea opravdaj go toa :smir:...

Во ред, на 25ти ќе го оправдам мојот статус. До тогаш нека оди темава. После ја клучам оваа и ви ја оставам само старата тема за БД.

ок де, нема некој на форумов што може да се распраша подлабоко?
некој што има фамилија во сајмиште, А1, мтв, скопско(главни спонзори и организатори на големи настани).....?

Сега гледам на А1 Ексклузив кажуваат дека Бијело Дугме ќе дојдат во СК..ама не кажаа детали...во 19 45 сите гледајте да видиме дали е вистина...

ПОРАНЕШНИТЕ ПЕЈАЧИ НА “БИЈЕЛО ДУГМЕ” ВО СКОПЈЕ

На 25 Октомври во Скопје во “Метрополис Арената”, доаѓаат некогашните пејачи на “Бијело Дугме”. Жељко Бебек, Младен Воичиќ-Тифа и Ален Исламвиќ секој викенд настапуваат за ексјугословенската дијаспора во Западна Европа и низ Балканот со проектот наречен: “Кога би било Бијело Дугме”. Тие во Скопје ќе настапат со најголемите хитови што ја одбележуваат нивната кариера.

E1059A3F06442346B3E50C90F2465732.jpg

... превземено ...

Оф оф ке се ломи на 25:)Мерак ми е да отидам на ова а уште померак ке ми биде ако отидам на опрошталниот у Белград

Сега на А1 зборуваа Бебек и Ален и дефинитивно ќе има,картите се пуштени во продажба па затоа зимајте побрзо...:vozbud:

Сега на А1 зборуваа Бебек и Ален и дефинитивно ќе има,картите се пуштени во продажба па затоа зимајте побрзо...:vozbud:

а кај има карти? ја уше утре ќе идам да зеам :) :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom