Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле мајко ќе биде попарааа, лол, ајде бел тастеру, доаѓај 25тиииии

ииии официјално ја видов првата реклама, уште цееели 12 дена!:nesvest:

Луѓе каде се продаваат и колку пари се картите, ако некој знае?

леле немој не ме радуј !!!! Еј ај ве молим пренесите колку кошта карта шо како ? да знаемо ! мора да се земе да сторимо абер да ни зема карте ! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

еве конечно на експлузив даваа дека ке дојдат сега информации колку пари и шо ?? има некој ?

ajde ako znae nekoj kade se prodavaat kartite i kolku pari se ( toa ne e i tolku bitno ) da kaze pobrzo...ve molam :vozbud:

Карти има во Југотон,плоштад Македонија,ГТЦ.....
Иначе мене ме плаши дека нема да бидат доволно 10 000 карти,+ од Гостивар сум треба деновиве или да дојдам Скопје или да ми купи некој!!

epa podobro ke bese koncertot da bide na gradskiot stadion...ali nema veza...vo Jugoton vo GTC...ako znae nekoj nesto kolku cinat i kade se naoga metropolis arenata ?

Јас како што разбрав 500 денари било за обична,а 1000 за ВИП карта..А иначе Метрополис се наоѓало кај сајмиште кај хотел Континентал,барем така ми кажаа,ако грешам поправитеме!!

Ау ау ау ау, има ли карти у продажба????

Ау ау ау ау, има ли карти у продажба????

читај неколку поста погоре ИМА.

иначе метрополис е 1ва хала на скопскиот саем кој што се наоѓа во близина на хотел континентал. :helou:

читај неколку поста погоре ИМА.

иначе метрополис е 1ва хала на скопскиот саем кој што се наоѓа во близина на хотел континентал. :helou:

Хах!! Ок друже знам кај е метрополис арена. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom