Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е аман бе никој не иди и јас откажвам ко така.

Пропадна собирот еј :pos::pos: Шо народ ќе бевме ваков никаков......
Џиш сега нова собиранка некаде почеток на Април ко ќе е потопло ќе има и прилепчани,скопјани итн итн ќе се соберат луѓе. Вака со овие не е да си имаш работа

Јас денес не сум Битола и не можам да дојдам :(
Инаку ќе дојдев со Rosemberg.
I'm sorry :(

Џиш брат барај некој таму пријатели,пријателки да не ви пропадни ако е резервирано :) Комплетно наебавме не сме и ние луѓе.....никаков народ сме јасно ми е тоа :) Сега другиот пат подобро. Ама стварно не знам кој би организирал пошто после ова Џиш нема да сака никовите да ни ги прочита

Е шо да прам јас сега никој ко не иди.. Сите се поголеми фаци од мене, шо муабет ќе сврзам со нив. Јас се приајвив пошо видов листа огромна од кој ќе идат. Сега останавме 6 на број од кој 1 не иди ако не оди друг.. и јас ќе откажам јебига..

Јас имам резервирано 2 маси, кога ќе влезете во кафичот првите две од лево. Кој сака нека дојде. Ако не се соберат луѓе до кај 9.30 ќе ја откажам резервацијата, ништо страшно. Во сабота навечер е убаво во Данте, така да размислувајте како за најобично саботно излегување...

Добро големи јајца ако нема женски.
Соберете се муабет да направите, да проширите некое познанство, не бидете толку балтазари.

Вака сеа, колку да се знај... јас таму ќе бидам, со Абадон ќе си пиеме по едно... кој ќе дојди е добредојден.

За сите останати шо се произјаснаја дека ќе дојдат а неидат... организирајте вие собиранка (на пролет, на лето кога сакате), и викнете не.

јас сум човек од збор. кога реков ке дојдам ке дојдам , па макар двајца без тројца да сме.
а искрено за другите кои поставувате услови, де телевизор , де женски де незнам што. ако ви се иди дојдите, за херои на форум правење секој знај.
п.с џиш ке те пробарам ко ке стигнам пред данте, чувајте место

e де мајтап правев за женските :icon_lol: ... Договорен сум на друго место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom