Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клај цела титула бе
постаро, паметено, бистро, убаво, начитано, ентелигентено, секси, деликатесно, работливо, елоквентно, градско дете

.... кое само се фали со сликани 100 евра. ;)

.... кое само се фали со сликани 100 евра. ;)
немаш видено толку пари на едно место ?!! а можи беа и 200, едната ја сликав од напред а другата од зади.
Следен пат пред кладба ќе побарам да ми се даде на увиуд и лична карта. Само со сериозни полнолетни особи ќе се кладам.

немаш видено толку пари на едно место ?!! а можи беа и 200, едната ја сликав од напред а другата од зади.
Следен пат пред кладба ќе побарам да ми се даде на увиуд и лична карта. Само со сериозни полнолетни особи ќе се кладам.

Дуд, лаеш на празно... не си стоиш на зборот. ;)

Дуд, лаеш на празно... не си стоиш на зборот. ;)
пуштив рака - не беше прифатена. Имам јас бе свое достоинство. 100 евра е минимум хонорар за кој се појавувам на јавни настани. (или секс во таа противвредност)

пуштив рака - не беше прифатена. Имам јас бе свое достоинство. 100 евра е минимум хонорар за кој се појавувам на јавни настани. (или секс во таа противвредност)

Абе сеа драпање мадиња до сто и една и назад... Ќе беше пофраер да му ги дадеше, веќе коа не се појави. :)

Абе сеа драпање мадиња до сто и една и назад... Ќе беше пофраер да му ги дадеше, веќе коа не се појави. :)
100 евра туку така не се заработуваат. Ќе собереш храброст и ќе речеш “Важи бе, имаш кладба!““ а вака циле миле наоколу ако било онака ако било овака..... море ќе му речам на Ацид да банира се шо нема барем 400 евра месечна плата. Не мом со пролетеријати јас овде да се расправам!

100 евра туку така не се заработуваат. Ќе собереш храброст и ќе речеш “Важи бе, имаш кладба!““ а вака циле миле наоколу ако било онака ако било овака..... море ќе му речам на Ацид да банира се шо нема барем 400 евра месечна плата. Не мом со пролетеријати јас овде да се расправам!

Ќе си останеш сам тогаш. :)

Подобро друшто од тоа не можам ни да посакам!

Дуд се закопуваш...

Па шо мајка бараш тука тогаш !? Седи си дома во четири ѕида и одлучи да збориш со еден од нив. :)

Дуд се закопуваш...

Па шо мајка бараш тука тогаш !? Седи си дома во четири ѕида и одлучи да збориш со еден од нив. :)
http://forum.kajgana.com/threads/Битолска-собиранка-25-02-2012-кафе-бар-Данте-21-00-ч.58388/page-23#post-4801986

вака почна муабетот... бев цитиран. На некој му требаше мое внимание
То е моја судбина

http://forum.kajgana.com/threads/Битолска-собиранка-25-02-2012-кафе-бар-Данте-21-00-ч.58388/page-23#post-4801986

вака почна муабетот... бев цитиран. На некој му требаше мое внимание
То е моја судбина

Знам како почна муабетот, заедно го правевме, а и не сум толку склеротичен. Само понатаму накаде го однесе... лошо го однесе.

Дај бе прекинете.....наредниот пат јас сум сведок. Та дошол Лет3 та не дошол јас добивам 20% било од Џиш било од Лет3 (од овој малку потешко)

не гледам причина другите да зборувате за тоа кој дошол а кој не, кога од сите што се пријавивте( тука не го вклучувам лет3) дојдоја само тројца.
така да муабетот вие беспредметен.
немате лице да зборате.

не гледам причина другите да зборувате за тоа кој дошол а кој не, кога од сите што се пријавивте( тука не го вклучувам лет3) дојдоја само тројца.
така да муабетот вие беспредметен.
немате лице да зборате.
Зошто бе не го вклучуваш Лет3? И тој е крив колку и ние. На крај краева да не откажеа прилепчаниве и скопјаниве собир ќе имаше. Тие се криви!!!!

Зошто бе не го вклучуваш Лет3? И тој е крив колку и ние. На крај краева да не откажеа прилепчаниве и скопјаниве собир ќе имаше. Тие се криви!!!!
оти никој не прифати кладба како прво. така да тука сме начисто.
другите рекоја дека ке дојдат а не дојдоја од х причини кои повеќето беа и несериозни.
и трето ај за другите градови некако и сваќам, ама за битолчани да не се појават и една пијачка да направат , а се најавиле.
како да требаше да прават 100км.
како што реков несеризно од повеќето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom