Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
оти никој не прифати кладба како прво. така да тука сме начисто.
другите рекоја дека ке дојдат а не дојдоја од х причини кои повеќето беа и несериозни.
и трето ај за другите градови некако и сваќам, ама за битолчани да не се појават и една пијачка да направат , а се најавиле.
како да требаше да прават 100км.
како што реков несеризно од повеќето.
Во право си. Буљаши.....

Види ние поголема собиранка ќе направиме од битолчаниве, јас комшијата другар ми панкерот и братучед ми ќе се зачлени сега и ќе се собериме на ќошот кај каменот овде кај мене :icon_lol:.

Види ние поголема собиранка ќе направиме од битолчаниве, јас комшијата другар ми панкерот и братучед ми ќе се зачлени сега и ќе се собериме на ќошот кај каменот овде кај мене :icon_lol:.
Јавими колку битолчани ќе има на собиранката...

п.с. 3-ца ви е рекорд поставен последните 5 години. Try to beat that :pos:

Јавими колку битолчани ќе има на собиранката...

п.с. 3-ца ви е рекорд поставен последните 5 години. Try to beat that :pos:

Јас само да се појавам за тројца вредам со еден јузер, а не некој со три јузери за еден не вреди :icon_lol:.

Јас само да се појавам за тројца вредам со еден јузер, а не некој со три јузери за еден не вреди :icon_lol:.
Абе 100 скопјанишча не вредат колку 1 битолчанец... така да џабе ти е.

Абе 100 скопјанишча не вредат колку 1 битолчанец... така да џабе ти е.
Абе не вредат ама секој втор месец имаат успешни собири и секоја недела играат фудбал. Томасино закажа фудбал го заебавме никој не појде, ти закажа собир те заебавме никој не дојдовме. За ништо не сме. Само за заебување и глупости сме. Ама од друга страна земи го во предвид фактот дека ти дури од Битола отиде Скопје на собир а овие од Скопје никој не дојде Битола.........можи и вреди :D

А кој кур ќе правевме 4 души. Јас никој од нив не познавав, а и се доста постари од мене. Првично се пријавив пошо видов огромна бројка на пријавени. Сигурен бев дека ќе присуствувам до 17 ч. Саботата кога наеднаш почнаа да откажуваат сите. Росемберг откажа, овие од СК откажаа, прилепчани откажаа. И да дојдев таму ко мисир ќе стоев додека другите 3ца ќе си правеа маубет, впрочем и се лични познаници.
Ајт. :coffee:

А кој кур ќе правевме 4 души. Јас никој од нив не познавав, а и се доста постари од мене. Првично се пријавив пошо видов огромна бројка на пријавени. Сигурен бев дека ќе присуствувам до 17 ч. Саботата кога наеднаш почнаа да откажуваат сите. Росемберг откажа, овие од СК откажаа, прилепчани откажаа. И да дојдев таму ко мисир ќе стоев додека другите 3ца ќе си правеа маубет, впрочем и се лични познаници.
ни ги знаев ни ги познавав. му звонав на џиш пред кафич, така да изговорот не ти држи вода, а за муабет колку и да сакаш.

ни ги знаев ни ги познавав. му звонав на џиш пред кафич, така да изговорот не ти држи вода, а за муабет колку и да сакаш.
ете си добил и број. Јас пишав да се чекаме негде со тие што ќе одат не добив одговор никаков. Ми држи вода изговорот. За муабет можеби би сврзал колку да не се осеќам ко отпадник. Нема везе.

па пишав тука да ми остави некој број во пп, што и направија.
не гледам некој проблем во тоа

Нема везе тоа што биле постари од тебе :) И Леандра е постара од мене, и македонка1985, и Ацид и Крејзи ин лав и Џиш и Рокенрола и полно други па пак се дружам со нив и на собиранки и разни собири.

Нема везе тоа што биле постари од тебе :) И Леандра е постара од мене, и македонка1985, и Ацид и Крејзи ин лав и Џиш и Рокенрола и полно други па пак се дружам со нив и на собиранки и разни собири.

Море ти незнаеш битолчани шо табиет се.....они и година дена да се договараат нема ништо да направат.( не за друго туку сите си викаат "ако не оди овој не одам и ја"...и на крајот остануваат 3ца:) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom