Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо госпожа :D
Само повикавме на активност..и никој не знаше дали воопшто постој Битолчанка

госпожица сеуште мадам :P шо е ова срамота сограѓанкиве мои некако затишени, не прајте вака да го брукате градот сите не знат како горди чупиња ајде мислам молам малце :D

госпожица сеуште мадам :P шо е ова срамота сограѓанкиве мои некако затишени, не прајте вака да го брукате градот сите не знат како горди чупиња ајде мислам молам малце :D

Се спремат за Мајо, креони денес на мртво се тршат и пудри...Скарата во сенка ја фрлија :)

Се спремат за Мајо, креони денес на мртво се тршат и пудри...Скарата во сенка ја фрлија :)

И после тоа главниот дел облеката, па не се иде така на први мај.. ваѓај тоа фустанот од матура :D

945304_392648044182280_1593659230_n.jpg

946757_392646480849103_822028042_n.jpg

:lol:
edino sto cini bitola e Bure i nivnoto topeno sirenje vo furna a inache nema ni zabva ni nisto . Tapa !!!!

Ти сигурно ја немаш посетено Битола па така што збораш ела истражи и разгледај малку па после зборај.

Имате некои инфомации за трговскио во Нова Битола? Ке има уште еден дел? или ова ќе биди? Какви продавници ќе се отворат? Слушнав њу јоркер, зара итн

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Имате некои инфомации за трговскио во Нова Битола? Ке има уште еден дел? или ова ќе биди? Какви продавници ќе се отворат? Слушнав њу јоркер, зара итн
Руинираната зграда на старото војничко кино кое се наоѓа во дворот на Офицерскиот дом во Битола за брзо време ќе биде минато. На негово место ќе се гради нов трговски центар кој ќе биде изработен во стил кој ќе се вклопи во амбиентот на Офицерскиот дом и Заводот и музеј. Така прочитав на една страна.

Руинираната зграда на старото војничко кино кое се наоѓа во дворот на Офицерскиот дом во Битола за брзо време ќе биде минато. На негово место ќе се гради нов трговски центар кој ќе биде изработен во стил кој ќе се вклопи во амбиентот на Офицерскиот дом и Заводот и музеј. Така прочитав на една страна.

За Нова Битола прашвам другар :)

За Нова Битола прашвам другар :)
Па уште еден дел е планиран,ама кога ке биди газдата си знај.
За марки јас разбрав Мекдоналдс дека е во опција,а од моја гледна точка Њујоркер би просперирал во Битола пошто имат роба по пристапни цени,а за Зара ми е малце сумливо...

Поооо го сети некој громот???? мање не откорна :D :D

Многу силно вчера мана другар од нигде никаде, цела битола светна , долу в центар кај едни другари ќуќата почнала да му се треси :D

Јас разбрав некаде кај селската или како го викате местото таму дека удрило ама ептен јако било...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom