Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да си муслиман штом вака здушно ги браниш турските серии. Па да ли знаеш какви реални серии има во Индија, во русија и Кина, па никој не ги гледа во западниот свет. Ти очигледно тежиш кон истокот, ама тоа е право на избор. Јас вакви лимунади не гледам, па учте синхронизирани. Бљак.
tuka mozete da si gi simnete site epizodi od 1001 nok:
a titlovi na:
ili kaj nekoj si Aleksandar Taskov
едитирано од Џену Грл
serijata e sekako interesna poinakva e od spanskite i ic ne mi smeta so e sinxronizirano a ako sakam da naucam turski ce a gledam gumus na sitelСеријата сама по себе може би била интересна кога не би било синхронизирано.Премногу добро ми е јасно дека така е поефтино да биде синхронизирано но сепак премногу дистрактира-посебно кога има 4 гласа преку сила кој ги синхронизираат сите 100 ликови во серијата.
Најубаво е превод дол, бидејќи е факт дека синхронизаторите не можат толку да го доловат чувството како самите актери.А и плус можеш нешто од нешто од јазикот да научиш:smir:
ne e ic smesen prevodot a ako sakas da se smeis izvoli gledaj ja zakletva na a1 sabajle u 9.00 e ako na taa serija ne se iznasmeis epa neznam togasШЕЌЕРЕЗАД
Многу ми е смешна серијава, се кинам од смеење кога го слушам преводот![]()
Мене ми е смешно и си се смеам.ne e ic smesen prevodot a ako sakas da se smeis izvoli gledaj ja zakletva na a1 sabajle u 9.00 e ako na taa serija ne se iznasmeis epa neznam togas
a so pa a sporeduvas seherezad so kasandra ziti se?!Не ми е јасно зошто некој воопшто го гледа чудово.Глумците имаат два до три изрази на лицето и ги менуваат по потреба, синхронизацијата е страшна, а за содржина не можам да зборувам пошто имам гледано 2 епизоди.
А сите гледаат.И машки и женски и баби и ....сите.Касандра ис бек, and this time she is....turkish???
Поарно беше кога гледаа Хаус.Барем смислата за хумор им беше добра.
e dobro toa mozebi e smesno ne vikam deka ne e ama se drugo e ok i onur se vikaМене ми е смешно и си се смеам.
Пази го ова:,,Шеќерезад, па тебе и окото да ти затрепери јас ќе се загрижам’’-рече папучарот Омур или Онур како и да е![]()