ај штом ја имаш гледано еднаш на кратко кажи ми што ке се случе понатаму,мислам шехерезад ке избега ли во друга фирма да работе или....Ја гледам по втор пат, си ја репризирам... ги изгледав сите епизоди на нет.. интересен серијал е ама премногу тажно бре, не е за сентиментален народ серијава
Аааа не.. нема да биде фер од моја страна да ви го раскажам цел серијалај штом ја имаш гледано еднаш на кратко кажи ми што ке се случе понатаму,мислам шехерезад ке избега ли во друга фирма да работе или....
Браво за коментарот, катастрофална синхронизација, аматерска и никаква.:uvo:
Ќе ми објасни некој како се глумците емотивни со идиотскава синхронизација?
Кога се засенува нивната можност за глума ако воопшто ја имат.
Емотивни.. Right.
Ја гледам по втор пат, си ја репризирам... ги изгледав сите епизоди на нет.. интересен серијал е ама премногу тажно бре, не е за сентиментален народ серијава
За некоја минутка го имаш линкот на ппА може да ми објасниш како и јас да ги гледам сите епизоди на нет ???
Серијава ја гледам чат пат горе доле знам шо се дешава... прв пат СЛУЧАЈНО слушнав синхронизацијата каква е и се ПРСНАВ ОД СМЕЕЊЕ!!! и така ја по некоја епизода си глеам шо рари мајка ми шо ради девојка ми шо ради мене... серијава ми се свиѓа и океј е барем според мене.. него муабетот ми беше синхронизацијата... епа вака.. сите шо ја вреѓаат синхронизацијата ги замолувам да гледаат едно 10 минути од серијата со македонска синхронизација и потоа да пуштат 10 минути бугарска синхронизација.... од бугарската ефектите сами ке ги видите.. само стравувам да не почнете да гледате бугарска верзија ( не за друго ке прскате од смеа као ке видите каков им е начинот на говор колку лошо е синхронизирана... едноставно КОЛКУ Е КАТАСТРОФА! )Браво за коментарот, катастрофална синхронизација, аматерска и никаква.
јас не мислам... ГАРАНТИРАМ!!!taka i jas mislam deka nasata e podobra od bugarskata