Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Igram kako Tom i Dzeri bilijard, ok ne sum tolku tapa ama ne sum bas profi na podalecni topki.

извинете на латиницата.

Тенкјукамаген.

Следееееејчи?*

*Пишам следејчи, а не боља, пошо бољи од мене нема. p0z43 p33r43 |<!$$43.

1-1 вкупен резултат. Ќе имат решавачка.

Не ми боли ку*от. поЗЗпоЗЗЗззЗПЗз

До 5 на партии играме, ужифкич.

Јас преги играв со еден другар резултатот: 6-4 за мене
Вчера: 6-2 за мене
Некни: 5-4 за него и тоа после продолжение оти завршивме 4-4 и 1 жетон за победник
Во понеделникот: 4-2 за мене
Во саботата: 5-1 за мене
и се секавам го тепав и 5-0

Ако има така некој послаб од струмица да га напрааме некој ден?:helou:

Објавувам дека бев поразен од Фантом 3-2 во серија best of five нормално. Натпреварот беше возбудлив со тоа што имаше потенцијал да направам целосен пресврт при водство на фантом од 2-0. Но сепак, среќата(и малце знаење:), се покажа пресудна за крајниот резултат, иако не бев во најдобра форма.
Ќе има реванш:). :helou:
KIssKi... PozzZ
Abe vie pak ne me viknavte, a??

Те немат на мсн, как да те викнам? Саде на плажине си.:star:

Играм билјард веќе една година секојдневно.

Кој е од Охрид и сакат да му прам кој губит - нек си најт партнерче и задолжително нека зејт пари (јас и другарка ми сме добитничка комбинација). :pipi:

Ако не грешам пред некоја недела играв против тебе и другарка ти, со еден шо појма немат од билјард, и не потековте. :)

Ак сакаш мојме пак да прајме, ама не кај костурон, туку пауер.

Играм билјард веќе една година секојдневно.

Кој е од Охрид и сакат да му прам кој губит - нек си најт партнерче и задолжително нека зејт пари (јас и другарка ми сме добитничка комбинација). :pipi:
Aj addni me na msn za da se dogovorime koga i kade. Jas imam eden partner moj, pa mojme da izigrame nekoja partija. churlin_joker@hotmail.com
A mislam deka znam koi ste, Edna so plava kosa i edna so kafeavkasta, taka??

Ако не грешам пред некоја недела играв против тебе и другарка ти, со еден шо појма немат од билјард, и не потековте. :)

Ак сакаш мојме пак да прајме, ама не кај костурон, туку пауер.
Power uste ednas ne igram. Bilijardon e KATASTROFA.

ОООоооо.. Па ајде бе дечки и девојки.. јас сум умрен по биљард.. :) кој сакат да играт, слободно.. иначе power биљардон влечит малце отпоќе.. али ајде кажите кај да играме, кај имат поубај.. И немојте да ми речите кај костурон, многу е селско, Албанци и ѓупци турено е.. а башка она типкана шо работит, преку ... ми е. добро бе неморат на секој земен жетон да наплаќаш, санкир ќе избегаме негде.. зато во power се понашет со тебе ко со господин чоек.. јесте е 10ден поскапо али е каде подобар амбиентот и опкружувањето него кај костурон...:helou:

Јас веќе немам толку големи амбиции за билјард, откако се соочив со фактот дека не ме бива, бе. :(
Чак и ноктите ги исеков и џабе :pos:
Од сега да си се држам јас до пикадото, а :icon_lol:

ОООоооо.. Па ајде бе дечки и девојки.. јас сум умрен по биљард.. :) кој сакат да играт, слободно.. иначе power биљардон влечит малце отпоќе.. али ајде кажите кај да играме, кај имат поубај.. И немојте да ми речите кај костурон, многу е селско, Албанци и ѓупци турено е.. а башка она типкана шо работит, преку ... ми е. добро бе неморат на секој земен жетон да наплаќаш, санкир ќе избегаме негде.. зато во power се понашет со тебе ко со господин чоек.. јесте е 10ден поскапо али е каде подобар амбиентот и опкружувањето него кај костурон...:helou:
Pa ne morat da naplakjas za sekoj zemen zeton. Ke si zemis nekolku i na kraj ke si platis. Inace ne e za tie 10 denari plus, tuku e za bilijardot, vo pravo si deka vlecit ( uste po edna cigla da mu stavet oddolu pak nemat da go ispravet). To e edinstvena pricina so ne sakam tamu da igram, a i mnogu red se cekat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom