Без кондом сте - Што ќе правите?

JBG! Ke gu ebes so kese!Kako eden moj drugar...Nema pari za kon-dom pa najde edno kese i taka...:)

Без кондом сте - Што ќе правите?
:sekss::hump::sekss:
Еднаш се живее.

Да еднаш се живее, дали ќе се живее со сифилис или што и да е друго не е битно. Битно ќе живееме. Да е рандом личност со која дошло до некоја ситуација за секс, а нит ја знам нит бутур да и го брцнам нема шанси па и пари да даваат. Ќе се снајдеме некако, телефон-другар, некое тобако. На крај краева у секој кафич/дискотека има по вецињата машини за кондоми....Не е еднаш се живее, еднаш се живее со кур, ама што ако живееш без него?

ке се подразмислам во ситуацијава зависи со која особа ке ми биде блискиот контакт ако е некоја спонзоруша богами ке си ја киднам

Без кондом сум па што? Ако е згодна.. има да ја.. :) :sekss::sekss::sekss::wink:

веројатно зависи од ситуацијата .... најреален исход саат време ладен туш и 2 - 3 партии пред спиење

Pa mi se sluci ednas bez kondom, pred 2 nedeli :D. Ne bese planirano, i ete se desi... Sea, da, on svrsi nadvor, ama ete tie pretsemeni tecnosti i bla bla, mene posle toa se do denes me jadese janzata da ne sum trudna, ama preeska mi dojde i auuuf, mi olesni... Drug pat nema da si dozvolam bez zastita :D :D :D

Што си е сигурно сигурно си е ама за некои луѓе ке бидам глупак...ми се деси таква случка со бившата девојка и ја зашо немав заштита не напраив ништо

море за пич** да живеам со сифилис, хепатити па и сида ?!?!?!:uvo:
нема факин веј
си има др начини :drk: а најпрепорачливо:pusk:
инаку со женската си имам без кондом вај нот??..не дека ако ти е женска или е нешто поасаално ама ајде јбг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom