Без кондом сте - Што ќе правите?

Што ке правите.. лесен одговор, ке се приберете и ке идете дома на ладен туш, well thats me=) u choose..

Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?

Ќе прекинам. Ако навистина се сакаме ќе има и друга прилика кога ќе имам кондом.

Ако толку многу сакам, ќе најдам... Ако нема нигде, ќе одбијам....

Ако таа сака сега , ќе сака и за 10 мин. така да имаш време да се стрчаш до негде.Последен пат , отидовме заедно да купиме!!!

имам постојан партнер па не е проблем и секс без кондом ако нема при рака

Без кондом...аух...тешка одлука, ама ќе откажам. После брак...who needs em :) Ако збораме за промена на партнерки...и така оралката е доволно да ве зарази, па сеа... :)

Mrazam kondomi anyway...
taka da...nema problem.

Stavi kondom...
vrzi kais u kola dur vozis...
nemoj da jades zacineto,masno i ljuto...
nemoj da pies i da pusis...

go ebam jas toj svet.!Ne mi treba takov,FALA!

Па и да немам шо...За шо постои анален секс...:icon_bigg

Ej so ubavo si kaza vaka, ama znaes li deka i ti mozes da se zarazis najvise vaka na analen nacin, bidjeki go stavas kaj sto ne treba i toa bez kondom:uvo:
Inace ne veruvam deka nekoj moze stopostotno da isplanira sto ke se sluci, pa nonstop da ima kondom. Vo sekoj slucaj mislam maskite poveke rizikuvaat od zenskite za bez kondom, bidejki taka im e pouvabo, no ne site normalno.

Inace ne veruvam deka nekoj moze stopostotno da isplanira sto ke se sluci, pa nonstop da ima kondom. Vo sekoj slucaj mislam maskite poveke rizikuvaat od zenskite za bez kondom, bidejki taka im e pouvabo, no ne site normalno.
Немора да планира,што има да се планира тука,или носиш или не,или користиш или не,1 грам во џеб плус,не прави никаков проблем макар и го вратил дома :wink:

Нема шанси да ми се деси ова, не дека немам кондоми, туку нема шанси да ја варам женсками.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom