Без кондом сте - Што ќе правите?

трчам шпринт до најблиската продавница и зимам 1 пактече на версии ак немам пари хахаха...

Ќе смислам нешто...

Небезбеден!
Се случива многу често!
Малце самоконтрола и би било супер....:toe:

Run...run like the wind...али прво ќе и остаам нешто да се занимава да не олади...

ќе ја гледам и ќе си замислувам како ја сексам
без кондом нема шанса

Ќе звонам по браќа, сестри, комшии, другари за да се снабдам :vozbud:
Ако не па, на крај краева не мора секс да падни, и друго нешто можи (IF U KNOW WHAT I MEAN :smir:)

Прсти и раце. Нема ништо друго како добро фаќање и галење. :helou:

ја да сум и без кондом ке ја слакам со да не право мене ке ме фате сида или бебе ке и напраам хехе а за секој слуцај сега во мене носам цсл калп кондоми поззз ако не вреќа ќе стаам гггггг

имав еден кондом,при сексот ми се скина и ја оставив работата така :pos2:,ама еј претходниот месец и касна едно три недели :pos2:,па да видаш како не сум спиел цело време додека не дознајах оти нема ништо.носејте си у себе по два три чисто нека ви се наваѓаат :wink:

блоуџоб и свршена работа.. а можда во г’з би ја мател.. али на уан најт стенд со типка шо не ја знам.. во дунда никако..!

Со кондом е исто како да мирисаш цвеќе со гас маска.
Иначе со непознат партнер требас да се користи кондом,ради заштита од болести а и од бременост но доколку имаш само контрола друго е тоа.
Иначе поретко користам кондоми мн ретко уствари пошто сексуалните односи ми се со девојки кои сум идел подолго време се знаеме убаво и сл.
Не сум имал не ни сакам да имам одеднаш ненадеен секс со непозната....малце по0инакви сфаќања си иам...така да неам криза за кондоми:)

losha stvar, stvarno

u sekoj sluchaj muda ke bolat

ama temava e hipotetichka, i ne e taka strashno bash

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom