Без кондом сте - Што ќе правите?

Ja sum za toa celo vreme da se sluchuva so kondom, zatoa shto sum se nashla vo losha situacija a i ne e nesho zdravo da se kljukash so anti bebei piluli i shto ti ja znam kakvi hormonski apcinja.

ZATOA ZA MIREN SON KORISTI KONDOM

ако нема кондом нека пуше

и нека се загуше аке незнае :pos2::pos2::pos2:

малце офф топик ама шо да се праи неможам цело време озбилен да бидам јбга :wink:

Ќе се воздржам. Во најдобар случај, ќе ги правиме сите пропратни работи, освен пенетрација (петинг, шметинг, блоу џаб, хенд џаб, лижење...)
Ни од сида не се плашам толку колку од бременост. :nesvest:
Секс без кондом особено НЕ е препорачлив за параноици како мене. :icon_lol:

Нема кондом- има фелацио :toe:
Без кондом ни 15 годишна нема да е*ам

Ja sum za toa celo vreme da se sluchuva so kondom, zatoa shto sum se nashla vo losha situacija a i ne e nesho zdravo da se kljukash so anti bebei piluli i shto ti ja znam kakvi hormonski apcinja.

ZATOA ZA MIREN SON KORISTI KONDOM

Хахаа токму така, посигурен си и поубаво е:helou:

imav na pocetok seks bez kondom znaes neiskusen mlad kaj ne ide pamet ali od koga procitav nekoj raboti sto moze da se desi nema sansi be bez kondom sega kako da imam nekoja fobija bez kondom nema sansi nisto sega i kondomot pazam da ne se skine ili slicno a ne daj boze pak da se vratam na cisto za sreka nemam nisto dobieno.Pozdrav

epa jebiga brat jas bi reskiral bez kondom pa ako bilo pisano neka se umre

pozdrav od tamu kade skogas sonceto sjaeee BITOLA

epa jebiga brat jas bi reskiral bez kondom pa ako bilo pisano neka se umre
:pop:
ваљда голем си и сам се чешлаш,но размисли малку,ако е некоја што не ја знаеш доволно е тогаш е ризик јак а мила душа :pos: но што си е сигурно сигурно си е и да ја знаеш кондомче ти е права ствар а и не сме у камено доба на секој чекор ги има сега и може да се купат :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom