Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Пет часа се мислев која да ја напишам, и на крај заклучив дека мора двете. Двете ми се убави на посебен начин, и двете ми имаат добри песни само мислам дека Бијонсе може малце повеќе да експериментира во музичкиот стил... Песните и се некако слични, сите во сличен R&B ритам. Инаку за физичка убавина, Риана ми е поубава. Бијонсето напати ми изгледа како некоја ем проста ем агресивна девојка, а Риханчето како некоја подмолна преварантка.

И двете се нешто најубаво и многу ги сакам...Си имаат свој стил и свој глас и не имитираат никого!Кога би бирала би ја одбрала Риана млада,убава,амбициозна девојка која за кратко време го освои светот.fiksna:

Бијонси е поубава, има појако тело можеби и глас, ама Риана прави поубави песни и плус има вилица и е грда ко коЈн.

Бијонсе има нозе како солунски диреци, а ријана шо знам со црнава коса боља ми е некако, а и двете ми се тука некаде слични песни....
Незнам неможам да изберам некоја од нив две.:toe:

Beyonce ми е посимпатична и поубо пеј.Rihanna ми е одбивна некако.

Бијонсе ми е поубава, помила и послатка :) Ријана изгледа просто и плус нема некој свој стил...

Подобар вокал е Бијонси ама Ријана е појака :vozbud: интересен глас иако не е добар колку гласот на Бијонси. Ама поуба е :)

Бијонси.Ријана некако многу полоша е според мене, а Бијонси повеќе ја сакам.Бони & Клајд песната зо Џеј-З е моја омилена песна од Бијонси.

Двете ми ствараа еден нервоз, не можем да ги поднесем али ипак Rihanna би ја избрала.

Beyonce ептен и се супер песните,супер изгледа... а Rihanna во последно време ич не ми се свига, одбивност некоја ми прави кога ја гледам и плус со тоа кратката коса не да не и стои убаво.....

0000042685_20070909230517.jpg

Морав :)

Бијонси, фала богу, во врска со музиката, Риана има уште многу да направи за да го повтори успехот на Бијонси со Дестинис Чајлд како прво а како второ со нејзиниот албум Dangerously in Love. Се сеќавам, цело лето и есен на радио и ТВ само песни од тој албум фрчеа.
А за тоа која е поубава, повторно Бијонси, покорпулентна е, поубаво танцува, Риана како скакулец ми е.
И да, ја ценам Бијонсе што ги сака децата, член е на УНИЦЕФ и ПЕТА.

Не можам да се определам, двете ги сакам, Бијонсе пее преубаво, а Рајана некако ми се издвојува со гласот (на позитивен начин) интересен и е, а и многу ми е слатка.

Za nadvoresen izgled, bolje ja rangiram Beyonce. A inace pesnite na Rihana mi se svigaat mnooogu poveke, i u toj segment nejze povisoko ja rangiram ... !!!* :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom