Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
темава е малце смешна, али да си одговорам: Ријана...помала е...:)

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Beyonce дефинитивно.И оваа другава е убава али некако по нерви ми оди

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
бијонсе во секој поглед...
појке знај да пе, да игра, има изграден стил
одколку рајана... одвај пеј во живо, се облеква убо ок... ама сепак не
и плус рајана се обиде да му го земи џеј зи на бијонсе.... така да
но роом фор рајана
ама мислам дека рајана има поголеми хитој од бијонце... да ги пееше бијонсе песните на рајана... досега бијонсе ке беше царицаааа..:toe:... :pos2:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Бијонси дефинитивно има подобри гласовни способности,а и општо повеќе ја сакам и повеќе ја слушам неа.Многу години е на сцената и сите ја познаваме,а Ријана се појави сега и ја имитира Бијонси:pipi:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
катастрофа се и двете!
Нискокласни пеачки во споредба со славата што ја имаат!
никоја не би издвоил зошто нема смисла тоа да се збори!
има најмалку десеттина други на кои овие две може да им се :cuc::cuc:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
0
Ni dvete ne gi sakam,ne gleam nishto posebno kaj niv! Ko gorila se i dvete...Imaat debeli butovi i majmunski facki :nesvest:
Ali koa bi morala da biaram, aj neka bide Beyonce...Rihanna mi e smrt

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
БИ-ЈОНСИ :back:

Во секоја смисла.

Риана си е слатка, ама неможе да се носи со Бијонс.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Алиша Кис! :pipi:
Што знам, тешко прашање. Таа Бијонси ја мрзам уште во Дестинис Чајлд кога на сите ебани слики и спотови стоеше во средина и нејзините огромни бутови ги истиснуваа кутрите други две девојки на страна, не им даваше да пеат од неа, крава дебела. А не дека лошо пее, многу убаво пее ама се разбира, премногу се дере. И малку е циганска. Црн тен, плава коса, лол.

Риана па... такво е некако.. неѕвездено. Обично девојче со нос како бабун. Слатка е, ама нема убавина да паднеш во несвест. Не гласам за ниедна, нека патат! Хм.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Бијонси дефинитивно има подобри гласовни способности,а и општо повеќе ја сакам и повеќе ја слушам неа.Многу години е на сцената и сите ја познаваме,а Ријана се појави сега и ја имитира Бијонси:pipi:
Колку шо сватив јас темава е за то која е пуба или пубо се облеквит зш е сместена во „Мода и убавина“.Иначе јес да Ријана ја имитират Бијонси ама сепак ми е пуба и пубо и стојт секое парче, Бијонси ми е ко фока.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Дефинитивно Бијонсе во секоја смисла:smir:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
За која би се одлучиле вие ? Која има подобри вокални способности? Која е позгодна/ поубава ? Земете го во предвид тоа дека првиот настап на Рајана беше на доделување на МТВ мјузик авордс (така мислам, не ме фаќајте за збор) имитирајки ја Бијонс ... И еве и сега кога е магапопуларна може да се примети дека имитира некого ... Зошто ? Па повелеле со ваши мислења ... Еве сликички за споредба :salut:

Beyonce дефинитивно,има подолга и поуспешна кариера од Рајана и кај кај подобри вокални способности.Е добро е што Рајана го смени барем имиџот да не ја копира веке,но сепак претерува,сега е како оние што сакаат садо мазо.А да не ја најдеше Џеј-З на таа плажата и не ја спонзорираше чушки ке беше позната.Ме нервира и фактот дека му се има мешано во врската со Бијонс ,да сум на местото на Бијонс веднаш ке ја снема.

Kajgana Shop

На врв Bottom