Beyonce Knowles

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен си ја сакам неа! Има супер глас, ептен убави песни, заразен ритам, секогаш има добри настапи. Ептен ми е убававо лицето и и ја обожавам косата каква и да ја носи... е сеа некогаш ме нервира кога ќе ја нашминкаат пренападно али јбг. Во телото баш ми се допаѓа оти не потпаднува на онај холивудски тренд:анорексија! Глумата и беше ОК во Dreamgirls! Се на се- ептен си ја сакам девојката!

dobra peacka.dobar glas, ubava faca i preubavo telo (zensko bez oblini e daska be luge!!). pesnite ne se po moj vkus ama vlagaat u uvo i imaat ritam!! se na se TOP E!!

Ja sakam Beyonce, simpa mi e

Девојката е супер, има одлично тело а и песните не и се за фрлање, прекрасни се. :)

Love her ! Veeeery feminine.
Во последно време изгледот си го смени на подобро и ми се допаѓа.
Има убав глас, уште една ствар која ценам... Знае да направи одличен перформанс на сцена, а најомилено од се ми се спотовите. Нема нејзин спот на кој би дала лоша оценка или можам да кажам дека е промашај. Кореографија, забавни траки, певливи и врх аутфит.
Има стил и убавина,гламурозна е, внимава на својот изглед и во принцип е одлично средена.
Многу ми се слатки со Џеј-Зи и во модната линија има преубави парчиња.
И морам да додадам... респект за облините и преубавата коса (била таа во локни или пеглана). :)

beyonce.png

beyonceknowles.jpg

Beyonce-Knowles-ps01.jpg

beyonce-gaga-video-phone.jpg

bn_L_Honey_Photoshoot.jpg

Прекрасна е...Совршенство...На ниедно друго нешто се немам восхитувано како што и се восхитувам неа...Секогаш е средена блеска со нејзината појава и мислам дека е поим за тоа како треба една девојка да изгледа... :pipi:
аха да...и секогаш излегува со нешто ново и добро никогаш не е здодевна... :smir:

Неверојатно ружна црна особа.
Непропорционално тело и фаца како со тавче да ја мавале на раѓање .
Сплескана ми е многу.
Гласот нема да и го коментирам бидеќи не ми се допаѓа нејзината музика воопшто.

Неверојатно ружна црна особа.
Непропорционално тело и фаца како со тавче да ја мавале на раѓање .
Сплескана ми е многу.
Гласот нема да и го коментирам бидеќи не ми се допаѓа нејзината музика воопшто.

Ако ти имаш поима што си напишал(а), јас си сечам глава...

Вака сега... кога се зборува за музика, пеење и дрн дрн такви ствари се е муабет на вкус... Е сега, кога сме кај Бионсе... Жената има стил, убавина, висина, облини, буквално тип топ особа... Кога зборуваме за музиката, мелодијата и текстот на нејзините песни, тие се совршенство... Еден милион жени ширум светот се изјасниле дека Бионсе и нејзината музика придонеле тие да станат похрабри, поодлучни и посигурни во нивниот живот... Почнувајќи од песните If I Were a Boy, Halo, Broken-Hearted Girl, Ego, Dangerously in Love, Irreplaceable...
Сите овие песни се песни со квалитет, содржина, спој на убавина, одлична музика, впечатлив глас и текстови кои можат секого да фрлат на колена, дури и оној најбесчуствителниот... Може само да се лажеме дека Бионси не направила ништо на музичката сцена и општо во светот кај обичниот човек... Не мора секогаш вас нешто да ви се допаѓа за да биде добро... Понекогаш некои работи или не можеме да ги видиме или пак едноставно од инает не сакаме.... се на се Типката е Прва Класа.... Одличен вокал и текстописец, посебно песните со Џејзи, со Шакира, а последнава со Лејди гага Видо фон... Едноставно за секаде ја бидува... Женската е лудило... :smir::helou::salut:
http://music.aol.com/song/irreplaceable-irreemplazable/9510199

Dragon[Sky];3122375 напиша:
Де бе луѓе, толку ли е тешко да сфатите дека секој има различен вкус?

Не зборам за вкусови, туку за глупости несврзани и што се далеку од реалноста.

Ако ти имаш поима што си напишал(а), јас си сечам глава...
Како несврзани со реалноста ? Задникот и е поголем од целото тело .
Свати дека несекој може да ја смета за привлечна и на некој му сметаат тие ситници кој се забележуваат во нејзиниот изглед. Мене ми смета , тебе ако ти се свиѓа немам ништо против , твој вкус е .

Глупости на квадрат. Може не е на фаца нишо нарочито, ама е ужасно згодна. Жена. У права смисла.

Како несврзани со реалноста ? Задникот и е поголем од целото тело .
Свати дека несекој може да ја смета за привлечна и на некој му сметаат тие ситници кој се забележуваат во нејзиниот изглед. Мене ми смета , тебе ако ти се свиѓа немам ништо против , твој вкус е .

Леле бе еј животна желба ми е да видам каква девојка ти ќе фатиш и каква девојка е убава за тебе. Би сфатила да речеш ок е, не е ништо посебно у споредба со не знам која, али вака да ја ругаш стварно нема смисла...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom