Beyonce Knowles

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Леле бе еј животна желба ми е да видам каква девојка ти ќе фатиш и каква девојка е убава за тебе. Би сфатила да речеш ок е, не е ништо посебно у споредба со не знам која, али вака да ја ругаш стварно нема смисла...

You are being ignorant...
Добро , расист сум , мрзам црнки. Завршено ?

Како несваќате дека станува збор за личен вкус , јас само си потенцирав што не ми се допаѓа . Ругање , секако .
Јавна личност е секој си има оформено мислење за неа , кога има некој кој мастурбираат на неа сигурно ќе има и некој кој плукаат на неа.
Тоа е што е.

Прекрасна е а за гласот да не правам муабет!!!:back:
One word : Perfect:pipi:

вистинска жена е онаа со добри облини..Бијонсе си е баш на место
beyonce_on_sports_illustrated_1_original.jpg

beyonce.jpg

beyonce_knowles4.jpg

beyonce-in-instyle-mag-5.jpg

Е ова ти е жена змај! Значи совршена во секој возможен поглед: и изглед (фигура и лепота), и прекрасни вокални способности и понашање во јавноста долично за ѕвезда како неа (не и се потребни скандали за да остане забележана), безброј хитови..Све нај нај, пример како треба да изгледа секоја естрадна ѕвезда!

beyonce1.jpg

Најомилена печка:) во секоја смисла најдобра:) коментарите од стил иам голем гз не ја сакам се мн невкусни..Ја гледаме како пејачка , како човек а тука немам никаква замерка.просто совршена:wink: БОЖИЦА:pipi:

Во последно време во песните многу се форсира со гласот дури ми наликува на пискање и ми стана иритантна заради тоа. Иначе физички не е лоша. :)

glas ima ama zato se drugo nema

Отсекогаш сум го сакал ова прашање. Вака оди логиката која стои зад него. Ти си на пример сељак, и ти се допаѓа Цеца. И ако некој не е сељак, и не му се допаѓа Цеца, следи прашањето, are you gay?

Лудница...

Отсекогаш сум го сакал ова прашање. Вака оди логиката која стои зад него. Ти си на пример сељак, и ти се допаѓа Цеца. И ако некој не е сељак, и не му се допаѓа Цеца, следи прашањето, are you gay?

Лудница...
bas taka

Женава е гром! Права лепотица, најмногу ми се допаѓа тоа што е многу мила, не прави порничи како другите чавки-пејачки или старлети! Има прекрасни вокални способности! Тој што мисли дека е Бијонсе е грда.....(n)(n)(n)

Женава поседува женственост, вокал, знае да сподели со публиката изобилство на енергија и емоции..
Како што кажа јагодчево.. вистинска лепотица. Мила фаца, гром тело... Висината на подпетиците и сценскиот настап е глобален проблем што кај нејзе не егзистира. Вистинска професионалка.

:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom