Beyonce Knowles

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Бијонс почна страшно да ме нервира. Песнине и се тоталка АУТ (посебно). Гледав слики едни од неа на плажа на Карибите или незнам каде, типкава навистина има очајно тело (барем на сликите, кои ги немаше допрено фотошоп), целулит за извоз, г'з телевизор ...

Еднаш ја пуштив на телевизија и дедо ми вика оваа е како кучето ваше во лицето (:pos:) , глеате и стар чоек што не го интересираат такви работи проговои за лепотата на Бјонс, значи стварно не ја бива ...:uvo:

Иако не слушам r&b сепак ќе пишам дека девојката си е топ.

Талентирана има добар глас не е одличен но за музиката што ја прави е добар, многу е убава и секси, и што е уште пострашна комбинација со одлуките што ги носи делува многу паметно.

Јас го симнав нејзиниот втор албум чисто од љубопитност да послушам, интересно е најдобро што можам да кажам за музиката. За нејзиниот изглед не ни треба да се зборува, мене ми е многу симпатична.

ич не ми се допаѓа!ко шифуњер ми е!а музиката и е очај!

Супер си е Бијонсе не знам шо имате толку против неа

Бијонс почна страшно да ме нервира. Песнине и се тоталка АУТ (посебно). Гледав слики едни од неа на плажа на Карибите или незнам каде, типкава навистина има очајно тело (барем на сликите, кои ги немаше допрено фотошоп), целулит за извоз, г'з телевизор ...

Еднаш ја пуштив на телевизија и дедо ми вика оваа е како кучето ваше во лицето (:pos:) , глеате и стар чоек што не го интересираат такви работи проговои за лепотата на Бјонс, значи стварно не ја бива ...:uvo:

:pos: alada ti e ej!ama na spotov stavila kozni fustani da se vidi od nekoj agol na sto lici :ija: :zid: :party1: :pov::pop:

Super e devojkata nema sto talent ama od koga se fati so Jay Z nekako mi se oladi mislam sto gleda vo nego ubavo ne veruvam deka e za pari?Pozdrav

Beyonce jas mislam deka e najdobra od site so se peackive, super izgleda, glasot i e fenomenalen, pesnite uste podobri, igra perfektno,nema sto najdobra e

BIJONSE E ZAKON A I SO RAZBIRA DEDOTI KUPI MI OCILA DA NE SI PUSTILA NA TV MAJKAL CEKSON:pos2::pos2::pos2:

Едитирано од модератор:
Исклучи CAPS LOCK и Bold! Се чита и без тоа.

ич не ми се допаѓа!ко шифуњер ми е!а музиката и е очај!

E da be... muzikata i e ocaj, a koga kje i gi pustat pesnite vo baby blue mrdas, potskoknuvas... :kesa::nesum:

Beyonce... Prekrasen glas... Pesni (ritam) koi ne ostavaat da sedis miren (mora da pocnes da mrdas so celo telo :pipi:)... I sto ste se fatila site za toa teloto- nemozat site peackive da bidat sovrseni- vazno glas ima :)

Ја поштувам Бијонсе. Се проби од ништо, беше главна во групата, уште прави хитови кои сите ги знаеме... Е сеа за изгледот нема нишо лошо кај себе, напротив облините и се секси, не е дебела.

Има добар глас, убаво звучи. Слатка фаца. Гз шифоњер(ама од помалите)
. Не ме одушевува глумата, ни спотовте. Ја “варам“ само кога ја слушам. Само во Дримгрлс, малце ја засени Џенифер Хадсон, со гласот, а богами и со облините.

Во фаца е слатка,ама телото воопшто не ми се допаѓа некако дебела ми е....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom