Beyonce Knowles

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Koga bi imala motorna pila sea u momentov,i da mi iskoci beyonce pred nose,ke bide MASAKR!:))))

Emma пред некој пост рече дека Бијонсе и е идол на Рајана,но баш во еден број од браво читав,многу ми се допаѓаат песните на бијонсе,ама никогаш не би сакала да имам толкав газ :pos: :pos:
Инаку лично,не ја сметам Бијонсе за некоја си многу убава,телото ич не ми се свиѓа,а на идивиди баш еднаш читав за бијонсе,едно лоши работи и слики што ги имаше,ми се згади од неа:toe:

многу ја сакам...супер е типкава..одличен глас и супер изгледа....има некоја слатка детињеста фаца!

Super e i se prodavaat albumite, znaci vredi na nekoj nacin

Но, на друг уште повеќе. :) Бутилиш'с!

Бијонсе ми е една од омилените пејачки. Има прекрасен глас, слатка е, песните ми се свиѓаат и плус текстовите на некои песни ептен се ко погодени за мене.

beyonce e top i si znae kaj i e mestoto :drk:

LOL и тема и отворила...:)

Само ќе речам:
[SIZE=-1]Booty, booty, booty, booty, rockin' everywhere

Се е супер на неа, само во последно време пак се врати во старата форма, а баш изгледаше подобро кога беше послаба за време на снимањето на Дримгрлс. Музиката и ја поштовам највеќе...глумата не и оди не треба да напина безврска. Иииии то е то...

beyonce.JPG

ZAKON!!!
[/SIZE]

Многу ми е згодна типката и има прекрасен глас. Нема везе голем задник ова она, топ си е а и добро и стојат :pos:
А и песните и се баш убави и скоро сите и се хитчиња...
beyonce8_jpg.jpg

beyonce_knowles009.jpg

sas-beyonce_knowles-up.jpg

на некои моменти имам забележано како Рајана да ја имитира:toe:

Има некои интересни песни,и згодна е ама не ја обожавам нешто посебно.Има и поубави пејачки а и со подобри песни.

и бабами е убава кога ке ја поминам низ фотоштоп ... сакате да ви пратам слики .. :tapp:

Ај лаф хр. Има телко, лепота лице, фаца, глас најубав абе се се сеее има :) најдобра..една од најдобрите ;:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom