Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична алтернатива за нас, обичните бескредитни суштества, да праќаме смс :D. Само се надевам на долго траење на истата. :)

МАЛЕ,МАЛЕЕЕЕ....
СМЕХ НЕВИДЕН ЌЕ ИМА..................
БРАВО ЗА ПРОГРАМАТА :helou::smir:

Јако ќе биде... после ова на броевите на кои си испраќал пораки да почнат да им стигаат спам пораки со реклами за некои сајтови... добар маркетиншки трик ќе им биде... нема ништо за беспари.

а најверојатно и така и ќе биде.

Не требеше ова да го изнесете на форум сега овие нашиве оператори се ќе направат за ова задоволство да ни го скратат :S

Како не ти работи ?
Стави Хрватска, t - mobile и после бројот кога го пишуваш треба да изгледа вака 389 и сега тука бројот без 0-та пример 38971323322
znam pa ti so treba :) ne sum do tolku :P od 3 prateni samo edna mi stasa.utre ke probam pak

''jfkhakjhgkjahlakhlfahkflakflakl''- вака слична беше содржина на сите катаљон пораки што ги пратив преку ова денес :)....навалив ко глув у тапан, душа на народ извадив.
(обично за теефон не се фаќам : ))
Сеа ќе видам што има на Крт и таму ќе писнам да видат Турчин 38 и Индијанац Цар Љубави кој е кој!!! :)

Како е напред бројот за грциве, да им праќам на рандом некои пораки „United Macedonia“ :pos:

abe super e ovaa...au ama show ke napravime so tie sto sakame da se zaebavame!!

:pos2::pos2::pos2:

Многу добра абота цела ноч чекав да ми се спушти Мозилата зашто интернетот ми е спор го надминав лимитот и тек сега го инсталирав ама вредело чекањето

Јако ќе биде... после ова на броевите на кои си испраќал пораки да почнат да им стигаат спам пораки со реклами за некои сајтови... добар маркетиншки трик ќе им биде... нема ништо за беспари.

И шо плаќаш за маркетингот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom