"Бесплатни" минути од ONE!

• Креатор на темата Креатор на темата streetbond2005
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Najgolemi prevaranti, najmnogu kradat, neseriozen i neprofesionalen grub odnos na vrabotenite tamu, kompletno UTKA kompanija!
Mi stigna smetka 5.800 den i koga vidov na detalnata smetka, site razgovori sto trebalo da mi bidat besplatni,bidejki imam 400 min slobodni kon 1 broj,vsusnost mi bile naplakani.I sega ide najtragicnoto,taa od 181 mi vika nemas besplaten broj ako zemes paket na primer dva broja demek so drugiot od mojot paket nemam pravo besplatni minuti, pazi koga go sklucuvav dogovorot TIE bea onie sto me teraa da potpisam normalno so tvrdenje deka si imam pravo na eden besplaten broj sto jas ke go odberam.Taa od zalbi mi vika e pa decko si se uklucil na 15 u mesec zatoa nemas 400 tuku 200,pazi ziti se! a vikam, ako se uklucam na 28 u mesec kolku imam-taa se smee!!!A poraka mi stigna se deka mi e aktivirana uslugata 400 besplatni minuti imam dokazi bre!!! Ke odam do kraj i ke gi baram moite korisnicki prava a i ke gi tuzam ako treba! Sega bev do pazarna inspekcija i mi go prevzedoja slucajot pa so gospod napred ke im dojde krajot.

Лом да ги напреш....да им земиш и плус пари за малтретирање и некои нарушувања (биди креативен, измисли нешто)...
.....а после пијачка за цел форум да частиш :)

Со среќа другар, измисли уште некои душевни пореметување и земи им што повеќе пари, не дека они ќе осиромашат, туку да си имаш за убаво одморче :)

Тужи ги, ќе добиеш ако имаш докази!

Тоа им е работа - да те поебат , да те убедат да земеш некаков договор од кој после ќе се жалиш тука , јеби га брате .

Само тужба...само тоа ако те спаси, или па да ги запалиш....друго чаре тешко

Пиши прогрес што како ќе биде :)

минирај све шо е од Оне,базна станица да не остане-не отепаа од зрачење.......

Точно е дека се преваранти и ти препорачувам да се оди до крај! Но, пред се може да се работи за некоја грешка, затоа за да не дојде до тужење (долга процедура во Македонија- ќе си ги изначекаш парите и ако добиеш), подобро е да напишеш едно барање, молба до нив за намалување на сметката. Доколку го имаш договорот не би требало да ти прават проблеми и сметката ќе ти ја намалат. Ова на татко ми му се има случено во T-Mobile( исто така јаки преваранти). Му ја намалија сметката повеќе од половина.
Ти посакувам среќа и кажи што ќе направиш!

Да си прв, арно ќе да е, добродојте во клубот. :smir:

--- надополнето ---

Само тужба...само тоа ако те спаси, или па да ги запалиш....друго чаре тешко

Убоо ти вика чоеков, ако имаш му.а фати една бомба и ајт све у три лепе.. :pos2:

Значи заклучок: златен ВИП најдобро се покажа, само што не нудат секакви услуги. Поправете ме ако сум грешка

имав припејд на Космофон подолго време и бев многу задоволен,не знам за новиве газди што направија со операторов.......на ВИП сум околу 2 години и немам никакви примедби,гледам се жалат дека ги лажат за пост пејд апаратите и несеопфатност на мрежата,инаку цените се во ред и нема арамилаци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom