Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Супер бендов, идеалите, ги пратам одамна и се` тоа со ред но зошто ако промовираат антикапиталистички, анархични идеи, мораат да свират на толку скапи инструменти?
- Првиот албум ми се свиѓа највиште, вториот скоро ич, третиов ќе видиме
- Свака част на бубњарот што издржува толкаво темпо да лупа без грешка, једино сеа шо му падна палицата у петокот али се извади некако
- Со среќа нека им е на турнејата. Спремни се ептен за настапи а се гледа дека имаат голема желба и страст за свирење освен ако не глумат на бина дека им е ептен јако :
- На повеќе моменти се вртеа кон поединци во публиката и си се смешкаа нешо, што не мора да значи ништо лошо, но мене ете така ми остае некако неубав впечаток.
Ах да и цитатот кој највеќе ме тера да ги сакам Бернејс е: „Зошто мора некој да казнува за да не ја губиме контролата“ . Ептен се пронаоѓам во него, ме гаѓа у срце
Затоа што пропагираат еден вид на минимализам, а минимализам не е да свириш на Гибсон СГ или на џилит нов Фендер. Можеби ептен навлегувам во детали али искрено би очекувал 100% да се држат до нивното бидејќи ги сфаќам многу сериозно за нивните размислувања. Или па пропагандата за стрејтејџот а дознав дека Васко палел цигара ..1.Ај сеа и ти, каква врска има ова?
2.Идејата на самиот настап беше да се поблиску до публиката, затоа и сцената беше таму каде што беше...Не гледам ништо лошо во тоа...
Инаку се убедливо најдобар бенд од Македонија...Сите три албуми им се феноменални, а текстовите мислам дека не можат никого да остават рамнодушен...
ништо ново немаше до пред викендовПардон за воскреснување стара тема, но некој да не има инфо што се случи со Тина?
Пардон за воскреснување стара тема, но некој да не има инфо што се случи со Тина?
istovo sakav da prasam.Апдејт на ситуација да не има?