Тие од ТВ:tv: серијата ''LOST'' да не се на некој од островите во бермудскиот триаголник??? :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и јас така знам дека има таму некоја магнетна аномалија:smir:Lost немат врска со бермудскиот триаголник, и приказната таму е сосема друга . А јас знам дека во тој дел на земјата се појавѕва некоја магнетна аномалија, или така нешто слично.
Но има сеуште некој работи на земјата за кој неможиме да принајдиме одговор.
! и замислите во 2004 се врајќаат во иста состојба со авионите и ни една година не остарени... имаше интервју со нив на дисковери... ај објасните... тие мислеле дека се во 2рата светска војна и дека само како да поминале... и излегле од тоа место ... Ова не е сигурно мислам дека така ми кажа еден другар муслиман.... мислам дека во куранот пишело дека од тука ке излезе шејтанот(ѓаволот)! Ке ве молам без навреди за ова со шејтанот дали е точно или не... така ми кажа можно е да греши или слично! поздравНАПОМЕНА!... ако некој го има напишано ова извинете( не ги прочитав постовите само сакав да споделам знаење)
2ца пилоти... од 2 ра светска! значи од многу одамна ... изченале кај бермудскиот триангле! и замислите во 2004 се врајќаат во иста состојба со авионите и ни една година не остарени... имаше интервју со нив на дисковери... ај објасните... тие мислеле дека се во 2рата светска војна и дека само како да поминале... и излегле од тоа место ... Ова не е сигурно мислам дека така ми кажа еден другар муслиман.... мислам дека во куранот пишело дека од тука ке излезе шејтанот(ѓаволот)! Ке ве молам без навреди за ова со шејтанот дали е точно или не... така ми кажа можно е да греши или слично! поздрав
да де многу точно.. реков да споделам знаењеDrugar , ova da bese vistina ke bese najgolemata vest vo istorijata na covestvoto ... Nema vrateni piloti od Vtrora svetska vojna ili sl. ...
Ne veruvaj na se sto ke vides i cues .. plus i Discovery ne e nekoja programa na koja moze da se veruva ...
! ако не прочита.. само кажвам...бермудски триаголник... најлогично е дека има силно магнетно поле
Поздрав
Каква црвја дупка?