Бермудски триаголник

Член од
26 септември 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
Тие од ТВ:tv: серијата ''LOST'' да не се на некој од островите во бермудскиот триаголник??? :pos2:

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Над Бермудскиот Триаголник поминуваат голем број на авиони и бродови секој ден, а исчезнување има на неколку години. Последното за кое јас знам е 1997.
А тие од "Lost" се некаде на Хаваите...(мислам)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Lost немат врска со бермудскиот триаголник, и приказната таму е сосема друга . А јас знам дека во тој дел на земјата се појавѕва некоја магнетна аномалија, или така нешто слично.
Но има сеуште некој работи на земјата за кој неможиме да принајдиме одговор.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Lost немат врска со бермудскиот триаголник, и приказната таму е сосема друга . А јас знам дека во тој дел на земјата се појавѕва некоја магнетна аномалија, или така нешто слично.
Но има сеуште некој работи на земјата за кој неможиме да принајдиме одговор.
Да и јас така знам дека има таму некоја магнетна аномалија:smir:

USB

Unforgiven
Член од
11 мај 2007
Мислења
241
Поени од реакции
0
Za serijata ,, Lost ,, mislam deka filmot e sniman na Havaiskite ostrovi ......
A za beramudskiot triagolnik znam deka veke ne se slucuvaat takvi raboti kako porano pred 2000 godina... Togas imalo mnogu nesreki : brodovi , podmornici , avioni .... Gubele mreza so stanicata, i potoa isceznuvale i nikako ne gi navagale.Nekoj zborat deka toa e od magnetno pole, a drugi mislaat deka isceznatite se zrtvi na nlo :nesvest:.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
toa e golem prostor pred se znaeme deka niz nego tecat poveke strui vo okeanot nad nego pominuvaat najgolemite uragani koi se sozdavaat vo gvinejskiot zaliv pa za toa mene se mi se cini deka toa tamu e splet na okolnosti sozdadeni od prirodata koi se slucuvaat konstantno na toa mesto a niz nego pominuvaat golem broj na prevozni sretsva pa taka da logicno e da ima havarii na samite niv no za mene e pomalku cudno kako nekoj kako amerikancite si pravat filmcinja od ova i si pecalat pari pravejki vakvi misterii koi ne se .

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
НАПОМЕНА!... ако некој го има напишано ова извинете( не ги прочитав постовите само сакав да споделам знаење)
2ца пилоти... од 2 ра светска! значи од многу одамна ... изченале кај бермудскиот триангле :) ! и замислите во 2004 се врајќаат во иста состојба со авионите и ни една година не остарени... имаше интервју со нив на дисковери... ај објасните... тие мислеле дека се во 2рата светска војна и дека само како да поминале... и излегле од тоа место ... Ова не е сигурно мислам дека така ми кажа еден другар муслиман.... мислам дека во куранот пишело дека од тука ке излезе шејтанот(ѓаволот)! Ке ве молам без навреди за ова со шејтанот дали е точно или не... така ми кажа можно е да греши или слично! поздрав

Член од
2 јануари 2008
Мислења
107
Поени од реакции
0
НАПОМЕНА!... ако некој го има напишано ова извинете( не ги прочитав постовите само сакав да споделам знаење)
2ца пилоти... од 2 ра светска! значи од многу одамна ... изченале кај бермудскиот триангле :) ! и замислите во 2004 се врајќаат во иста состојба со авионите и ни една година не остарени... имаше интервју со нив на дисковери... ај објасните... тие мислеле дека се во 2рата светска војна и дека само како да поминале... и излегле од тоа место ... Ова не е сигурно мислам дека така ми кажа еден другар муслиман.... мислам дека во куранот пишело дека од тука ке излезе шејтанот(ѓаволот)! Ке ве молам без навреди за ова со шејтанот дали е точно или не... така ми кажа можно е да греши или слично! поздрав
Drugar , ova da bese vistina ke bese najgolemata vest vo istorijata na covestvoto ... Nema vrateni piloti od Vtrora svetska vojna ili sl. ...

Ne veruvaj na se sto ke vides i cues .. plus i Discovery ne e nekoja programa na koja moze da se veruva ...

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Drugar , ova da bese vistina ke bese najgolemata vest vo istorijata na covestvoto ... Nema vrateni piloti od Vtrora svetska vojna ili sl. ...

Ne veruvaj na se sto ke vides i cues .. plus i Discovery ne e nekoja programa na koja moze da se veruva ...
да де многу точно.. реков да споделам знаење :) ! ако не прочита.. само кажвам...бермудски триаголник... најлогично е дека има силно магнетно поле :)Поздрав

Член од
4 декември 2007
Мислења
119
Поени од реакции
4
Голема е веројатноста, тоа да е црвја дупка. Но моментално нема никој жив кој би го докажал тоа, но теоријата држи. :salut:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Горе пишува дека е можно да е црвја дупка, и дека теоријата држи. А од каде тоа дека воопшто постои црвја дупка некаде?

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
pa jas iam post pogore za vojnicite koi se vratile od 2ra svetska vojna... ne veruvam vo to no sepak toa ja drzi teorijata na worm hole

Kajgana Shop

На врв Bottom