Да и јас така знам дека има таму некоја магнетна аномалија:smir:Lost немат врска со бермудскиот триаголник, и приказната таму е сосема друга . А јас знам дека во тој дел на земјата се појавѕва некоја магнетна аномалија, или така нешто слично.
Но има сеуште некој работи на земјата за кој неможиме да принајдиме одговор.
Drugar , ova da bese vistina ke bese najgolemata vest vo istorijata na covestvoto ... Nema vrateni piloti od Vtrora svetska vojna ili sl. ...НАПОМЕНА!... ако некој го има напишано ова извинете( не ги прочитав постовите само сакав да споделам знаење)
2ца пилоти... од 2 ра светска! значи од многу одамна ... изченале кај бермудскиот триангле ! и замислите во 2004 се врајќаат во иста состојба со авионите и ни една година не остарени... имаше интервју со нив на дисковери... ај објасните... тие мислеле дека се во 2рата светска војна и дека само како да поминале... и излегле од тоа место ... Ова не е сигурно мислам дека така ми кажа еден другар муслиман.... мислам дека во куранот пишело дека од тука ке излезе шејтанот(ѓаволот)! Ке ве молам без навреди за ова со шејтанот дали е точно или не... така ми кажа можно е да греши или слично! поздрав
да де многу точно.. реков да споделам знаење ! ако не прочита.. само кажвам...бермудски триаголник... најлогично е дека има силно магнетно поле ПоздравDrugar , ova da bese vistina ke bese najgolemata vest vo istorijata na covestvoto ... Nema vrateni piloti od Vtrora svetska vojna ili sl. ...
Ne veruvaj na se sto ke vides i cues .. plus i Discovery ne e nekoja programa na koja moze da se veruva ...
прекшување на простор време.Каква црвја дупка?