Дискусијата е „не сум бил ама све знам„.
Немам време да проверувам, но тешко дека просечен стан е 90 м, куќа да, стан, хм.... АИ вика дека е околу 45 но, да не и веруваме многу, немам податоци
Мене 72 м ми се сосема доволни, 4члено семејство.
Скопје има многу повеќе од 3=4 места за излегување, и 10пати повеќе од тој број. Влегуваме во зона на вкусови но нашиот ноќен и кафански живот е еден од најдобрите во Европа.
Девојките во Белорусија се можеби поубави (или полесни), тоа е добро за големите дупачи, мене тоа не ми е фактор за оценување на ноќен живот и забава, тоа е работа и на ментелитетот.
За индијци, Пакистанци и сл., во Белорусија, Русија и останатите држави може подобро да се инфораме од твитовите на РадиоЏенова, кој нешто наеднаш ја изгуби популарноста кога почна д аобјавува видеа од Москва и ст Петерсбург. идијци има секаде во светот, енма спас од нив.
Ти слободно купувај нивни преграмбени продукти јас се држам подалеку од нив. Дути бев во Русија единствено што ми се допадна беше нивнио сладолед, фамозното чоколадо, не. Но и тоа е работа на вкусеви. Повеќе сум за гравче тавче отколку за боршч