Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Се карам до крај и никогаш не попуштам прв :toe:

Zavisi.... od toa kolku sum pijan ili iznerviran... koa sum trezen ne ni se karam dodusha :) praam frka odma :)

вака ако сум во право седам до крајна расправија за да го докажам то...ама ак не сум во право си ја признавам грешката и то... ама знам понекоаш и ко ке сум крива да се расправам ак не ми е нешо погодено денот

Попуштам секогаш , ( и да сум во право ке попуштам сега ке се карам глупо е ) ... :smir:

vo nikoj slucaj ne se povlekuvam no ne vleguvam vo kriticni konflikti kade bi mozelo da dojde do nesto pogolemo a vprocem ne sakamna nikogo da mu se pravdam narocito na tie sto nemozat da svatat sto sakam da im kazam i sto si zamisluvaat deka se naj pametni

зависи од ситуацијата,за што се работи,ако е за глупост ќе попуштам,ама ако е нешто сериозно тогаш терам до крај,позз

Епа зависи..Ако на таа личност и собирам подолго време тогаш се карам до крај и не попуштам а ако е за нешо непотребно или за некоја глупост кавгата..е тогаш почнувам полека да ја смирувам ситуацијата..loly:

Јас во принцип бегам ... ама обично сакам да се доврши!!!!

Нејќам недокажани работи,зато останвам до крај, ама тие шо се расправат со мене, бегат :) Ако испадни дека сум била јас грешка, не туркам ѕид со гла, ќе си се повлечам мирно, ама ако сум јас во право...епа братче си нае*ал. :)

Ne begam pa kolku i da nekam da se karam prva ne popustam

ДО КРАЈ!! Ако веќе ептен е глуп и не сваќа тогаш ќе мора да го зашеметим за да му го рестартирам мозокот :pos:

Не се карам многу само ќе почнем да се смеем обично све смешно ми е.и ако продужат да ми викаат ќе излезем од собата и ќе се смират.

Дефинитивно до крај и понекогаш смешно дури ми станува се до која најмала ситница се карам, а и многу викам ама инаетот не ми дава да излезам од собата иако неколку пати пробувале да ме изнесат надвор..а ако тој со кој се карам излезе идам по него се додека не се докараме

хаха никогаш не бегам секогаш се расправам до крај,иако некогаш знам дека не сум во право.
А немам навика прв да почнувам расправија,ама ако ме зафатат се карам до крај.Ама не сметам дека е OK да терам инает....ама тоа е карактер :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom