Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сум прав во кавгата одам до крај, никако не откажувам.
Ако сум крив, се обидувам да свртам се на моја страна, ако не бива во тоа, или ке преќинам со кавгата, или бегам :)

Кога ќе почнам да се карам одам до крај без разлика на околностите и никогаш не се откажувам:)

Hehe...ne begam sekoj pat se karam do kraj...

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Карање до КРАЈ! п0зззз

секогаш се карам до крај:toe: што и да сум направила имало причина и не можам да попуштам така лесно.:nenene: што да правам лав сум се борам до крај:zver:

И јас секогаш се карам до крај.Немам причина да бегам кога сум во право или мислам дека сум во право.Никогаш не бегам и многу мразам кога некој ќе прибегне од кавга со што на тој начин работите остануваат недокажани.

Зависи со кого се карам .... ако се карам со наставник бегам , несакам да ја направам проблеми со наставник , а ако се карам со друг останувам до крај

најчесто се дешават да се скарам со баба ми така да останувам до крај... се борам до последната капка крв :vozbud:

Во суштина никогаш не бегам од распривијата него си ја терам до крај зашто секогаш мислам дека сум си јас во право, а иначем мразам личности кои бегаат и ги оставаат недовршени работите.

Јас би продолжил патот:toe:

Повеќе гледам да избегам,но веќе кога ќе ме изнервира ептен тогаш продолжувам :)

teram do kraj...mn sum tvrdoglav i nikogas ne popustam u karanica...taka da nema sansi da izbegam:icon_bigg:icon_bigg

Ко прво не ни сакам да се карам.Било за што.Особено па не со драги личности. Ама некад мораш. Е тогаш ако вреди нештото за карање ок али ако некоја безвезна работа...ништо.

Со наставници избегавам,не избегавам со сите ама знаат и они да дојдат преку глава а со домашните стално вртам јас да бидам во право

Бегам ..Не само што не сакам да се карам , туку секогаш се погодува да почнам караница со некој што и да му нацрташ нема да сфати некои работи ..и нема поента од карање ..
Што ќе добијам ако се карам? ..Само нервоза плус..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom