Бега(в)те ли од часови/предавања на училиште/факултет?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
ехх нон стоп бегам мислам одам полека :vozbud: кога ми е досадно.. уште од 8 одд па до сега..:toe:...абе не бива средносколски живот а да не избегаш ..........

Sekogas koga se bega cel klas jas sum prva. Sekogas koga begame celo drustvo jas sum prva. Koga begame jas i uste nekoj (drugar-drugarka) pak begam.
Abe samo begam. A klasnana mi gi opravduvat neopravdanite:))) ha,ha,ha

да не знае некој кај има да земам оправдание за на факултет ми треба вчера "избегав" (да видите само како бегав сприја) од два часа и професорот ме имаше запишано :pos2::pos2::pos2:

Па не бегав кој знае колку се вадев со навладините организации на тешките часови ама и не сакав да бегам зашто ми беше интересно на часовите.:pipi:

Кога нема да ми се седи си заминувам, кој ќе ме допре :pipi:

И не бегам си заминувам културно :)

Се убив од бегање. Уште од основно си кидав. За средно не правам муабет се убивав од кидање. На факс поише седев у бифе него у предавална.
Абе кој како ќе го свати школото. Може некој да седи на сите часови и па да биде труп, некој нема да се сврти па шиба напред.
Ејјј ми фали “пепељарчето“ у Карев. Има некој од Карев, да каже дали уште така го викате?

Во основно бев примерен ученик, немав избегано од ниеден час. Во средно немаше потреба да бегам-глумев дека не ми е добро и ме пуштаа, додека сега на фах идам само за да седам во бифе :toe:

не сум бегал во средно многу од часови зашто имав многу одлепени другари од клас и намерно седевме да ги реметиме професорите.А сега од факултет тоа често го практикувам...идеме со колегиве и пукаме плејстејшн:vozbud:

Ehe ...

Samo pocesto bese , pa si imav problemi , fala bogu , ns stavaat neopravdani na fax , pa ic i ne odam :)

Во основно ја немав таа прилика поради ТОА ШТО синот на класната беше во мој клас, он беше мамина маза така дааа:nerv: :nerv:.
Средно, прва и втора самостојно не бегав,ако одат сите идев и јас. Затоа во трета преку врати и прозори бегав како луда, и затоа од таа година имам мнооогу послаби оцени, колку сум била проста:tapp:. Во четврта се средив :)
На факултет ако е предавање кога како се појавувам,ако важи за потпис одам (во група од 20 души нема лажење за присутност). А на вежби обавезно,тоа не смеам да си дозволам да го пропуштам.

Основно сум сега ама ретко бегам. На часови буквално уживам,се газам од смеење ,никој не ме испрашува-само ме опоменуваат за смеењето:pos:...Стара слава се вика тоа:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom