Бега(в)те ли од часови/предавања на училиште/факултет?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Во основно не бегав, во средно бегав... си бегавме најчесто 4-5 души и идевме негде... али колку мрднат клас бевме. Еднаш се деси да ја скршиме кваката од надвор на училна и да се затвориме внатре. Додека пројде големиот одмор клупите ги вртевме на страна сите и катедрата на другата страна. И штама внатре, еден професор си отиде мислеше сме киднале.....и после затоа дента матер ни се еба :), не дереа намерно професорите со кои имавме часови...ехх деца бевме. Сеа на факс идам на некои предавања само, а на аудиториски вежби редовно и нормално лабараториски кои се задоилжителни

во основно бев еден од најредовните,дури и кога бев болен одев на школо...бубалица бе...:vozbud:
сеа во средно кога ќе ми текне...или поради шо ми се спие или поради некои и за мене непознати причини...воопшто не одам.
има една докторка ми продава оправданија по 50 ден...така да често си спојувам 2-3 дена и сето тоа за неверојатна цена од 50денари :pos2:
а онака да избегам само од еден час то ретко...повеќе се ослободувам одколку што бегам:pos2:

Во основно ептен малку...пет-шест пати. Во средно не бегав од часови,туку не одев по два три дена да не се сетат од кого бегам, на факултет одев само на обавезните вежби, вака така го завршив.

Основно, средно, факултет.. мада на факс не е бегање, зашто нема неоправдани :pos:

Официјално онака сам да бегам од часови не ми се случило, бидејќи никогаш не сум имал порив за тоа во средно а паво основно па ич.
На факултет инаку неможе да се бега од часови бидејќи предавањата се факултативни, па ако сакаш посетувај ги ако нејќеш не.

Бегањето од часови ти е чиста глупост, можеш да си останеш и да се зезаш, а најчесто децава тоа го прават за да се напраат фреаерчиња. На факс се иде, пошто се мора, а башка и пари се даваат па да не биде џабе...освен ако се имало party night па неможе да се стане у 6 сабајле

da begam...koa mi e dosadno na nekoj cas ili koa ne sum spremna nekad....nekad ne idam po cel den..zavisi koga kako!

Во средно не сум бегал од часови. За четири години имав 30-тина изостаноци. Што да правам учев тогаш:toe: Сега на факултет сум најнередовен:pos2:

Основно скапав од бегање ....секој ден,секој час беше планиран за нешто друго.Многу интересно беше тоа шо на одморите идевме,а за време на часовите си седевме во еден празен кабинет и само кажувавме дека сме таму и никој не прашуваше зошто сме таму.Многу е логично ако сме таму ,,нешто работиме,, .На крај на годината ме фати лично директорката и им забрани на наставниците да ме ослободуваат.Ај хејт хр :jaj:
Во средно не ми е мн интересно бегањето ако не ми се седи нашколо ме пуштаат професорите.....моето помина во основно :pipi:

Охоо колку имам бегано сега во средно,арно класниот е добар па ни ги оправдува на сите изостаноците.У основно не бегав толку,само малку имам бегано,ама сега во средно скоро секој ден, поготово сега пред крај на полугодиево.

Охоо колку имам бегано сега во средно,арно класниот е добар па ни ги оправдува на сите изостаноците.У основно не бегав толку,само малку имам бегано,ама сега во средно скоро секој ден, поготово сега пред крај на полугодиево.

е да добар е класниот , иначе лошо ќе беше:smir:
...а иначе бегам , многу бегам ..не знам што ми е проблемов ..можда дека сум втора смена па на трет час кога ќе се стемни ми се спие и не се седи појќе:):)

Јас не бегав во средно,поштено си одев.А и на факс не седев бог знае колку.Само тоа што морав.

На некои глупи часови бегам на пр:ОТП треба два часа да киснам а глупо е малку :>)

Да, бегам . .. и тоа многу често, т.е секој ден киндувам од некој си досадни часови.

Средно се бегаше од часови , ама на фах па незнам ни зошто е наведено , не е задолжително да одиш на настава па да бегаш .

Во основно не бегав,а во средно од 3-та година почнав така да киднувам по некој час,ама затоа во 4-та беше лудница.Некогаш по цел ден,по цела недела,ама фала и на класната што се ми оправдуваше.И секогаш кидав со друштво за да го испијам кафето во околните кафичи:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom