Бега(в)те ли од часови/предавања на училиште/факултет?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Во основно немаше ден да не избегам или да се ослободам од часови,демек морам некаде да одам лошо ми е... :wink:.Сега во средно малку е покомплицирано поретко отсуствувам од часови.

Никогаш не сум бегал од часови. Ако цел клас си оди тогаш не се противам и се придружувам. Ама вака сам не бегам, не е тоа мој стил.

Никогаш не сум бегал од часови. Ако цел клас си оди тогаш не се противам и се придружувам.
така е.
обично поттикунувачите се оние кои мислат дека нема да добијат неопр. ако избегаат цел клас.
а неопределените се привлечени и идат со нив
Ама вака сам не бегам, не е тоа мој стил.
ни ја
ама кога мора да се оди,
МОРА

Бегав до средно ама најмногу правев до 8 неоправдани - остај шо бев за поќе ама се вадев не ми е арно ова-она.Кога и да му речев да ме ослободат ме пуштаа оти не му бев влезена во носот со неопавдани и 300 белешки само од мене.
А сега на факултет на почетокот бев редовна, а 3нед пред нова година не бев свртена салам на предавања.Остај другото почнаа да пуштат список за редовност и малце фалеше да не ми ги дадат сите потписи ама за моја среќа донесоа закон за сите да ни се потпишат без разлика на редовноста за да завериме сите семестар-ама редовноста да ни се одрази на оцената. И НИТУ НИ СЕ ОДРАЗИ НИТУ НИШТО.ШУБО!!!:aplauz::je:

Бегаме...досадно е....

Бегавме во средно.Сега не бегаме туку само си заминуваме.

не бегам често...се чувам за специјални пригоди...мај, празници...нема да одам здробен на часови

У Основно скоро да речеме дека ич не бегав...У средно знам да збришам по некад ...ама коа е ептен жустро и неам научено. Не сум Бегач по природа.

Чат пат напуштаме :)

Ако сакав да си одам дома.. ме болеше секогаш нешто :pos: или требаше да одам на тренинг или не знам што ќе смислев :poss: хихи сеа да читаат професорите :)))) ако не ми се одеше па цел ден, лол се разболував ама само по еден ден :DD или па нешто ќе се договорев со некој професор пракса воа ноа ќе се прави и ауФ :pos:

Инаку сум природен небегалец :D

Не бегам секогаш одам полека.. :).. нема ден ја да не си одам од 1 или 2 часа.. денеска имав 7 а бев само на 4ри.. ме фати носталгија кон форумов и си дојдов дома ептен ранко :)

Често се дешава да ме снема од некој час. :pos2:

Vo sredno ne mnogu samo koga begase cel klas pa da ne bidam isklucok retko si odev sama
A za na fakultet sega da :toe: dosadno e da sedis po cela den ke ti se smace

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom