Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба итно инфо за ова погоре, така да...
Woofer, Овердрајв, Syn, Toneh, -={K-O-R-U-N}=-

Во случај да не може (пошто на оваа страна има објаснување каде што вика дека може да се логираш на пејпал како гостин, ама тоа очигледно одамна не функционира) - дали има некој што би сакал да ми ја купи и ќе се договориме да се најдеме - пари на рака.

Кога одиш check out на сајтот (cdkeyhouse) најдоле не ти дава да платиш директ преку VISA?

Ако е само преку пејпал, можам да ти помогнам.

Кога одиш check out на сајтот (cdkeyhouse) најдоле не ти дава да платиш директ преку VISA?

Ако е само преку пејпал, можам да ти помогнам.
Не, имам избор само за преку пејпал.

Zzltj.png

Ти од таму ја имаш купено?
Не, јас ја немам купено BF3. Еден другар ја зема одамна, ама со PayPal. Како и да е, ист е принципот на страниве.

Пробај или сам од тука, или со некој ако се нафаќа на онаа другата.

Јас ја имам купено од cjs-cdkeys со Paypal.
Море го намерачив Premium Edition-ot. На CDKEY Warehouse го нудат за 37 евра и може да се плаќа со дебитна, само штета што моментално го немаат на залиха... А кажи ми, од cjs-cdkeys може да се плаќа со дебитна или мора со Pay-Pal/Alertpay/Moneybookers?

Море го намерачив Premium Edition-ot. На CDKEY Warehouse го нудат за 37 евра и може да се плаќа со дебитна, само штета што моментално го немаат на залиха... А кажи ми, од cjs-cdkeys може да се плаќа со дебитна или мора со Pay-Pal/Alertpay/Moneybookers?

Неам појма стварно али лично не би користел картичка на такви шатровачки сајтови.

Zasto ne ja zemes od linkot ja ponazad sto go staviv, samo taa ne e premium edicija, ali bar proverena e i bajagi eftina e, za 2 minuti ja imas igrata, kakov paypal kakvi bakraci. :)

Да пишам само дека ја купив конечно од cjs-cdkeys за 41.54 евра. Целиот процес од плаќање до пристигнување на мејлот со кодовите траеше точно 6:25 минути.

8J0uA.png

Бев ептен скептичен околу вакви сајтови и плаќање со дебитна картичка, али ете - сепак имало нешто вистина дека не се измамници. 2та кода работеа без проблем, и ја симнувам играва во моментов. Очекувам тие што ја имате да ме аднете на Origin да можеме заедно да пукаме. Ник - old_School_mk (of course :icon_lol: )

Да пишам само дека ја купив конечно од cjs-cdkeys за 41.54 евра. Целиот процес од плаќање до пристигнување на мејлот со кодовите траеше точно 6:25 минути.

8J0uA.png

Бев ептен скептичен околу вакви сајтови и плаќање со дебитна картичка, али ете - сепак имало нешто вистина дека не се измамници. 2та кода работеа без проблем, и ја симнувам играва во моментов. Очекувам тие што ја имате да ме аднете на Origin да можеме заедно да пукаме. Ник - old_School_mk (of course :icon_lol: )
Би ти препорачал да си билдаш прво статистика на Метро, зашто на големиве мапи тешко до поени, поготово зашто на почеток не ти се отворени многу оружја а и додатоците за истите.

WOOT само што добив бесплатна копија од играва ( од sapphireselectclub ) :). Лани ја добив Battlefield Bad company 2 + експанзијата ( + Orcs Must Die ), годинава Battlefield 3. Злато се од Sapphire - графичкава ми се исплатеше само од игриве што ги добив.
Моментално даваат клучеви за Loadout Beta па ако има некој account таму - нека се пријави.

WOOT само што добив бесплатна копија од играва ( од sapphireselectclub ) :). Лани ја добив Battlefield Bad company 2 + експанзијата ( + Orcs Must Die ), годинава Battlefield 3. Злато се од Sapphire - графичкава ми се исплатеше само од игриве што ги добив.
Моментално даваат клучеви за Loadout Beta па ако има некој account таму - нека се пријави.

Јас имам добиено Dirt Showdown и Bad Company 2 од нив. Обавезно регистрирајте се ако имате ати графичка.
https://www.sapphireselectclub.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom